Kourtney Kardashian/ Profimedia
Divertisment

Kourtney Kardashian/ Profimedia

Ținuta excentrică purtată de Kourtney Kardashian în ziua de Crăciun: „Nu mi se mai potrivește nimic din dulap”

Kourtney Kardashian a făcut furori pe rețelele de socializare, după ce le-a arătat fanilor ținuta pe care a purtat-o la petrecerea de Crăciun. Vedeta, care a născut recent un băiețel, a apărut doar într-o haină de blană și un body, motivând că nu i se mai potrivește nicio haină din dulap. 

Sora lui Kim Kardashian încă se recuperează după ce și-a întâmpinat primul copil cu actualul ei soț, Travis Barker. Kourtney, în vârstă de 44 de ani, a devenit mămică pentru a patra oară și, chiar dacă au trecut doar două luni de la nașterea fiului său, vedeta nu a putut lipsi de la petrecerea anuală de Crăciun, organizată de familia sa. Cu toate acestea, ea a recunoscut că a avut probleme în ceea ce privește alegerea ținutei, justificând că nu o mai încape nicio piesă vestimentară din garderobă. 

Citește și: Cum se menține în formă Kourtney Kardashian după sarcină. Vedeta s-a întors la sala la doar două luni de la nașterea lui Rocky

Ea a publicat pe rețelele de socializare mai mult fotografii de la petrecere, purtând un body negru, dresuri asortate și o haină de blană lungă, care i-a lăsat la vedere picioarele și decolteul. 

Kourtney Kardashian/ Foto: Instagram
Kourtney Kardashian/ Foto: Instagram

„Când nu ți se mai potrivește nimic din dulap din cauza sânilor plini de lapte, pune-ți doar o haină confortabilă”, a scris vedeta la descrierea fotografiilor postate pe contul său de Instagram. 

Fanii lui Kourtney Kardashian au luat cu asalt secțiunea de comentarii, complimentând-o pe vedetă cu cele mai frumoase cuvinte: „Arăți minunat”/ „Cu siguranță ai arătat cel mai bine”/ „Ai atras toate privirile”/ „Ești superbă, mămico”. 

Citește și: Kourtney Kardashian, cadou de milioane pentru logodnicul ei Travis Barker. „Când fata visurilor tale îți oferă mașina visurilor tale”

Kim Kardashian a găzduit și în acest an petrecerea de Crăciun a familiei, la conacul său de 60 de milioane de dolari, purtând o rochie de un albastru deschis, îmblănită. Ea a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii în care a apărut alături de copiii ei. De asemenea, surorile ei, Kylie Jenner, Kendall Jenner și Khloe, dar și mama lor, Kris Jenner, au optat pentru ținute extravagante. 

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri