Sienna Milller
Divertisment

Sienna Milller / Foto: Profimedia

Superba Sienna Miller, într-o ținută curajoasă la Veneția: o salopetă total transparentă, purtată fără sutien. Doar părul a acoperit-o

Reprezentanta perfectă a stilului vestimentar bobo șic, Sienna Miller l-a adaptat și adoptat și pe covorul roșu de la ceremonia de închidere a Festivalului de Film de la Veneția 2024. Actrița de 42 de ani, care a devenit mamă pentru a doua oară la începutul anului, e la fel ca în tinerețe. Poate chiar mai frumoasă.

Mai îndrăzneață sigur este, căci Sienna Miller a apărut la evenimentul din Italia într-o salopetă total transparentă, din dantelă, pe care a asortat-o cu cizme lungi peste genunchi și o curea aurie. Sutien nu a purtat și a încercat, mai tot timpul, să-și acopere sânii cu părul lăsat liber pe umeri. Nu i-a ieșit de fiecare dată, însă.

Citește și: "La naiba! De ce ești tânăr? Ce enervant". Sienna Miller, despre iubirea cu partenerul cu 15 ani mai mic, în care nici ea nu credea

Sienna Milller
Sienna Milller / Foto: Profimedia
Experimentează istoria pământului ca o aventură dinamică și captivantă. Urmărește duminică de la 21:00 Minunile Pământului, pe Digi World. Hai să vezi în Digi Online!

Cu zâmbetul pe buze, blonda a pozat singură, dar și alături de Kevin Costner, cel cu care a jucat în westernul "Horizon: An American Saga".

Sienna Miller are un iubit cu 15 ani mai tânăr

Citește și: Sienna Miller, mărturisiri despre despărțirea de Jude Law: ”Am fost șocată!” Actrița a fost înșelată cu bona copiilor

De câțiva ani, actrița din "American Sniper" se iubește cu modelul Oli Green. Pe el l-a și făcut tată la începutul lui 2024, semn că relația e din ce în ce mai serioasă, în ciuda diferenței de vârstă dintre ei. Oli este cu 15 ani mai tânăr decât Sienna.

Sienna Miller și Oli Green
Sienna Miller și Oli Green / Foto: Profimedia

Cei doi s-au cunoscut la o petrecere de Halloween, în 2021. S-au plăcut din prima, dar nu s-au gândit că între ei va fi ceva mai mult decât o distracție. "Nu m-am așteptat să o iau în serios, dar, destul de rapid, m-am îndrăgostit. Nu mă gândisem că o să am un iubit mai tânăr. Am fost ceva mai mult de genul: 'La naiba! De ce ești tânăr? Ce enervant'", a declarat blonda, recent, în Harper's Bazaar.

"E o diferență în modul în care această generație de bărbați respectă femeile. Este ceva specific lui (iubitului ei-n.r.), este foarte înțelept și bine adaptat, dar cred că este vorba și de generație. Au crescut pe un teren ceva mai echitabil. O văd atât la prietenele lui, cât și la bărbați", a declarat blonda.

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri