serena williams (1)
Divertisment

Serena Williams și soțul ei, Alexis Ohanian / Foto: Profimedia

Soțul Serenei Williams, dezvăluiri despre boala serioasă cu care a fost diagnosticat, deși nu a avut simptome: "O nebunie"

Alexis Ohanian, soțul Serenei Williams, a dezvăluit că a primit recent un diagnostic care l-a șocat de-a dreptul. 

Cofondatorul rețelei Reddit, în vârstă de 41 de ani, și-a explicat starea de sănătate într-o serie de postări făcute pe X (Twitter), în care a spus  că doctorii i-au dat o veste proastă după multiple proceduri medicale.

Citește și: Serena Williams a schimbat rochia de mireasă de 3,5 milioane de dolari cu o rochie mini și pantofi sport. Sportiva a arătat spectaculos

"După o grămadă de scanări și teste, am aflat că am boala Lyme. O nebunie. Fără simptome, din fericire, dar o voi trata", a transmis antreprenorul tech, care are doi copii cu Serena Williams.

Ohanian a continuat să dea câteva dintre detaliile din spatele diagnosticului său. "Colesterolul bun e prea scăzut. Cel rău e OK. Trebuie să lucrez la asta".

Citește și: Bella Hadid, despre calvarul din ultimii 15 ani. Suferă de o formă gravă de Lyme: “Universul lucrează prin cele mai dureroase căi”

Deși are în familie istoric al bolii, Alexis a fost luat prin surprindere când a aflat că suferă de Lyme, mai ales că nu intră în grupul de persoane de obicei expuse, din punct de vedere geografic. "Am pe cineva drag care a avut boala acum câțiva ani, a experimentat o mulțime de simptome și nu știa ce are. S-a testat și s-a tratat cu succes. Am petrecut puțin timp în sălbăticie, așa că a fost o surpriză", a adăugat partenerul de viață al emblematicei jucătoare de tenis. 

Conform Clinicii Mayo, boala Lyme este cauzată de bacteria borrelia, transmisă de obicei de căpușe infectate. Oamenii sunt mai expuși la această afecțiune cu consecințe serioase dacă petrec mult timp în zone cu iarbă înaltă. 

Boala Lyme este o afecţiune multisistemică şi implică, pe rând, pielea, inima, articulaţiile şi sistemul nervos.

Citește și: Cum arăta Serena Williams în urmă cu 20 de ani. Jucătoarea de tenis a scos din arhivă o fotografie în costum de baie 

 

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri