*EXCLUSIVE* Sandra Bullock is all smiles after leaving a dermatologist appointment in Beverly Hills as it was just recently announced she will be reprising her role in the sequel to the movie "Practical Magic"
Divertisment

Sandra Bullock, în Beverly Hills. Profimedia

Sandra Bullock, toată un zâmbet după o vizită la cabinetul dermatologului. Actrița, într-o zi obișnuită, când e departe de covorul roșu

Sandra Bullock a fost fotografiată într-o apariție rară în public, în timp ce părăsea relaxată cabinetul unui dermatolog, în Beverly Hills. Imaginile cu actrița din „Speed” vin la doar trei luni după ce a fost văzută în timp ce ieșea dintr-un centru de chirurgie estetică împreună cu prietena ei Jennifer Aniston. 

Sandra Bullok, șic și zâmbitoare

Vedeta din „Bird Box”, în vârstă de 59 de ani, a arătat șic, fără a depune prea mult efort, purtând o ținută albă, formată dintr-un tricou simplu, cardigan și pantaloni asorți.

Sandra le-a zâmbit fotografilor în timp ce se îndrepta către mașina sa.

Cum a început povestea de iubire dintre Sandra Bullock și Bryan Randall. Actrița trecuse printr-un divorț și prin mai multe relații eșuate

Sandra Bullock, ținta multor speculații legate de intervențiile estetice

În ultimii ani, Bullock a fost ținta multor speculații legate de tot felul de intervenții estetice.

Când Sandra a apărut la Oscarurile din 2018, pomeții ei păreau mult mai fermi și ridicați, stârnind tot felul de reacții potrivit cărora ar fi apelat la tot felul de proceduri cosmetice înainte de eveniment, scrie Daily Mail. Actrița a negat toate aceste acuzații.

În martie, ea și Aniston au fost surprinse de paparazzi chiar când părăseau cabinetul unui renumit chirurg plastician din Connecticut.

Cele două actrițe sunt foarte apropiate. Se vizitează, ies la masă și își sunt alături în momentele grele.

Nici Aniston, nici Bullock nu au vorbit vreodată despre eventualele intervenții de natură estetică. Actrița din „Friends” chiar spunea, în 2015, că nu e fan al injecțiilor: „Oamenii cred că îmi injectez mult Botox, dar nu e așa. Nu spun că nu am încercat, dar am văzut că poți pierde controlul cu ele”.

Etichete: sandra bullock

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri