The Duke And Duchess Of Cambridge Visit Germany - Day 3
Divertisment

Rochia indrazneata purtata de Kate Middleton la o receptie din Dublin. Cum s-a imbracat Ducesa

Kate Middleton a stralucit la propriu si la figurat la bratul printului William, in timpul unei receptii desfasurate in Dublin.

Ducesa de Cambridge, in varsta de 38 de ani, a aparut intr-o rochie de culoarea smaraldului, stralucitoare, de 1.595 de lire, pe care a accesorizat-o cu pantofi de 590 de lire.

Creatia a fost semnata de designerul The Vampire's Wife, iar tocurile de casa Manolo Blahnik. Intreaga tinuta a fost aleasa special pentru vizita la beraria Guinness si pentru a se potrivi cu simbolistica Irlandei.

Kate Middleton si Printul William deruleaza prima vizita oficiala in aceasta tara, dupa ce au aterizat pe Aeroportul Dublin cu un avion comercial care a adus zeci de rezidenti, turisti si oameni de afaceri pe sol irlandez.

Ducii de Cambridge au fost primiti de presedintele Michael D. Higgins si sotia sa, Sabina, care nu au ezitat sa dea mana cu membrii Casei Regale in ciuda focarului de coronavorus din Anglia.

La randul lor, Will si Kate au ales sa nu poarte manusi si au insistat ca se simt in siguranta chiar daca virusul a imbolnavit 51 de britanici.

In prima zi a turneului in Irlanda, cuplul regal a depus o coroana de flori in Gradina Amintirii, un spatiu dedicat celor care s-au ridicat impotriva stapanirii britanice in 1916 si si-au dat viata pentru independenta irlandeza.

Ducii de Cambridge vor reveni vineri in Marea Britanie, ceea ce inseamna ca vor lipsi de la Premiile Endeavour Fund din Londra, la care vor participa Printului Harry si Meghan Markle intr-una din ultimele apritii in calitate de membri seniori ai Monarhiei Britanice.

Foto: Getty & Profimedia

Intrebarea zilei

Până la ce vârstă vi se pare sănătos să dormiți în același pat cu copilul dvs?

Partenerii Nostri