rebel wilson
Divertisment

Rebel Wilson, Foto: Instagram

Rebel Wilson, imagini în costum de baie după ce s-a transformat total. A slăbit peste 30 de kg și nu pare să se oprească

Rebel Wilson și-a schimbat viața la 180 de grade când a decis să înlocuiască obiceiurile alimentare nesănătoase cu un stil de viață armonios, bazat pe alimente hrănitoare, decizie ce i-a adus și 30 de kilograme în minus. Iar acum, actrița din "Pitch Perfect" nu ezită să-și etaleze silueta cea nouă în costume de baie.

Deși a avut dintotdeauna o încredere de sine de invidiat, actrița, în vârstă de 42 de ani, radiază de când a adoptat un stil de viață mai sănătos, fapt ce i-a adus și o siluetă mai suplă. Vizibil transformată, Rebel Wilson a publicat pe rețelele sociale câteva fotografii de pe plajă, din care reiese faptul că eforturile sale au fost răsplătite.

rebel wilson (4)

Citește și: Noi dezvăluiri despre starea de sănătate a prințesei Charlene de Monaco. Soția prințului Albert a fost externată din spital

Îmbrăcată într-un costum de baie negru, întreg, pe care l-a accesorizat cu o pălărie de plajă, masivă, actrița s-a bucurat de un apus pe plajă în compania unei fetițe blonde și a unui grup de prieteni.

rebel wilson (1)

În ciuda faptului că pierderea kilogramelor în plus a fost o urmare a schimbării stilului de viață, Rebel Wilson a dezvăluit că nu acesta a fost principalul scop al deciziei sale. Întrebată de un fan ce a determinat-o să facă această alegere, actrița din "The Hustle" a mărturisit că era îngrijorată că nu va putea rămâne însărcinată din cauza greutății nesănătoase.

”E o întrebare delicată, însă o să încerc să-ți răspund. Am luat această decizie când am început să mă interesez despre lucrurile care țin de fertilitate. Doctorul mi-a spus <<<Ai avea mai multe șanse dacă ai fi sănătoasă.>>””, a mărturisit ea, dezvăluind, de asemenea, că la început s-a simțit revoltată de comentariul medicului, însă ulterior a înțeles.

Citește și: Fiica lui Meryl Streep s-a casatorit. Grace Gummer și Mark Ronson și-au spus "Da" după doar un an de relație

”Așa a început totul. Am pierdut câteva kilograme pentru a avea mai multe șanse de a-mi îngheța ovulele sau pentru că acestea să aibă o calitate mai bună.”, a mărturisit ea, continuând șirul mărturisirilor: ”Nu a fost doar despre mine, ci mai degrabă despre a exista un mini-eu.”

Rebel Wilson a dezvăluit că are probleme de fertilitate în mai 2021

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

La scurt timp după ce s-a despărțit de iubitul ei, Jacob Busch, Rebel Wilson a mărturisit că se confruntă cu probleme de fertilitate.

”Am primit vești proaste astăzi. Nu am avut cu cine să le împărtășesc, dar cred că trebuie să spun cuiva. Pentru toate femeile de acolo care se luptă cu fertilitatea, știu și vă înțeleg prin ce treceți. Universul funcționează în moduri misterioase. Uneori nu are sens ceea ce se întâmplă, dar sper să fie o lumină pe cale să strălucească prin toți norii întunecați.”, mărturisea ea în luna mai a anului trecut. 

Etichete: instagram , rebel wilson , slabit

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri