Heidi Klum
Divertisment

Heidi Klum / Foto: Profimedia

Picioare lungi, privire magnetică, rochie minusculă. Când s-a întors într-o parte, toți ochii au fost țintă la Heidi Klum

Heidi Klum are în garderobă numai ținute curajoase. Decoltate sau scurte, rochiile din dulapul ei îi pun în valoare corpul de supermodel. Și astăzi, la 51 de ani, nu se ferește de outfit-urile care lasă multă piele la vedere.

La un eveniment organizat de revista People, cu ocazia a cinci decenii de existență, nemțoaica a furat toți ochii. A pus pe ea o rochie foarte scurtă, cu animal print și strălucitoare, la care nu a purtat sutien. Surpriza a fost decupajul generos de pe laterale. De fiecare dată când se întorcea într-o parte, fotografii nu mai conteneau cu pozele.

Citește și: Timpul nu trece peste ea. Heidi Klum, ca la 20 de ani, examen de îndrăzneală într-un bikini aproape inexistent: “Dungi de bronz”

Heidi Klum
Heidi Klum a ales o rochie curajoasă pentru apariția la un eveniment. / Foto: Profimedia

Pentru apariția din Los Angeles, blonda a vrut să sclipească din cap până-n picioare. Rochia, pantofii și poșeta, toate au fost "bătute" în pietre. Machiajul smokey, cu accent pe ochi, și părul perfect îndreptat au făcut-o să arate ca o divă. Heidi a fost plină de senzualitate, jucăușă și dornică să interacționeze cu fotoreporterii.

Citește și: Heidi Klum, eclipsată de fiica ei de 20 ani, la Cannes. Leni a pus pe ea o rochie transparentă, mama ei și-a lăsat picioarele la vedere

În decursul anilor, Heidi Klum a reușit să se mențină într-o super formă fizică. În urmă cu ceva timp, antrenorul acesteia, David Kirsch, a mărturisit cum reușește ea să aibă o siluetă de invidiat. Potrivit acestuia, secretul unui asemenea corp constă într-o alimentație lipsită de produse lactate, dulciuri, pâine și alcool. Mai mult, Heidi are grijă să își asigure zilnic un aport de doar 1200 de calorii. Modelul mănâncă o dată la trei ore, însă porții reduse. Dacă îi e foame, se mulțumește cu un măr. Bineînțeles că sportul este nelipsit din programul ei. Aceasta merge cel puțin de trei ori pe săptămână la sală. 

Etichete: heidi klum

Intrebarea zilei

Până la ce vârstă vi se pare sănătos să dormiți în același pat cu copilul dvs?

Partenerii Nostri