Natalie Portman
Divertisment

Natalie Portman / Getty Images

Natalie Portman susține că este foarte periculoasă presiunea pusă pe femei ca să arăte bine. Ea a slăbit zece kilograme pentru un rol

Natalie Portman, actrița în vârstă de 43 de ani, este îngrijorată de faptul că femeile sunt presate să arăte mereu bine.

Vedeta din „The Lady In The Lake” a declarat că această presiune de a avea un corp perfect este „extrem de periculoasă”.

Este foarte greu să evadezi. Trebuie să blochezi totul pe cât posibil pentru că această presiune este extrem de periculoasă”, a spus actrița de 43 de ani, care a fost nevoită să slăbească aproape zece kilograme pentru a juca în „Black Swan”.

Citește și: Natalie Portman, siluetă senzațională într-o rochie mini, decupată în zona bustului. E ca trasă prin inel, simplă și superbă

Întrebată cum reușește să facă față, ea a declarat: „Nu sunt pe social media, nu citesc nimic despre mine!”

În ciuda acestor declarații, actrița are conturi pe rețelele sociale, fiind urmărită de nouă milioane de persoane pe Instagram.

Fără să stea pe gânduri, actrița a spus că femeile se îmbracă fără prea mult stil personal când pășesc pe covorul roșu, ceea ce nu se întâmpla acum mai mulți ani, când vedetele nu aveau stiliști.

Natalie Portman/ Profimedia
Natalie Portman/ Profimedia

„Când aveam 20 de ani nu existau stiliști, purtai ceea ce-ți plăcea, nu se punea prea multă presiune pe asta. Erau mai multe greșeli, dar erau permise, îți exprimai stilul. Acum nu prea putem să vorbim despre stil personal când cineva alege lucrurile pentru tine”, a mai declarat actrița, care a lucrat la un moment dat cu stilista Kate Young, care în prezent lucrează pentru Dior.

Citește și: Cum arată Natalie Portman într-o zi obișnuită, departe de covorul roșu. Actrița are 40 de ani și e într-o formă de invidiat

Natalie Portman, care este mama a doi copii - Aleph, de 12 ani și Amalia, de șapte ani, a recunoscut, de asemenea, că are mai mult timp să se machieze și să îmbrace haine frumoase acum, când copiii ei au mai crescut.

„Când ai copii foarte mici și te chinui să treci cu bine prin zi, dacă reușești să pui haine pe ei, asta se simte ca o realizare”, a mai spus Portman, adăugând: „Acum, când sunt mai mari, am timp să-mi usuc părul, să mă machiez și să mă îmbrac frumos, nu mai simt că sunt în grabă mereu”.

Natalie Portman şi Benjamin Millepied au divorţat după un mariaj de 11 ani

Actriţa Natalie Portman şi coregraful francez Benjamin Millepied au divorţat după un mariaj de 11 ani, a anunţat variety.com, la începutul lunii martie a acestui an. 

Potrivit People, un reprezentant al lui Portman a confirmat că actriţa premiată cu Oscar a depus cererea de divorţ de coregraful francez în luna iulie 2023, în Franţa, unde cuplul locuia împreună cu cei doi copii ai lor. Divorțul a fost finalizat luna trecută. 

Citește și: Natalie Portman, detalii ascunse despre problemele din căsnicie. Amănuntul care i-a scăpat actriței pe rețelele sociale: „Transformarea durerii în artă”

Portman şi Millepied s-au întâlnit pentru prima dată pe platoul de filmare al peliculei "Black Swan", pentru care Portman a câştigat premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în 2010. Ei s-au căsătorit în California în august 2012 şi au împreună un fiu de 12 ani, Aleph, şi o fiică de 7 ani, Amalia.

Portman a jucat cel mai recent în filmul "May December", de Todd Haynes, alături de Julianne Moore şi Charles Melton, care va fi nominalizat duminică la premiul Oscar pentru cel mai bun scenariu original, relatează News.ro.

Citește și: Natalie Portman, adevărul despre speculațiile privind sfârșitul căsniciei cu Benjamin Millepied: „Este îngrozitor”

Cel mai recent, Millepied a fost coregraful filmului "Dune: Partea a doua".

Potrivit tabloidelor engleze, Millepied ar fi avut o aventură extraconjugală, iar actriţa americană nu a reuşit să treacă peste acest lucru.

Etichete: natalie portman

Intrebarea zilei

Până la ce vârstă vi se pare sănătos să dormiți în același pat cu copilul dvs?

Partenerii Nostri