Beetlejuice Beetlejuice UK Premiere in Leicester Square, London - 29 Aug 2024
Divertisment

Monica Bellucci. Profimedia

Monica Bellucci, răvășitoare la Londra. Actrița italiană, într-o rochie de culoarea vinului roșu, care i-a îmbrățișat perfect silueta

Frumoasa Monica Bellucci a strălucit la Londra, unde a fost prezentă alături de partenerul ei, Tim Burton, la premiera britanică a peliculei „Beetlejuice Beetlejuice”, la Cineworld Leicester Square.

Cele două vedete ale cinematografiei s-au ținut de mână, în timp ce au pozat pe covorul roșu.

Actrița italiană, în vârstă de 59 de ani, a arătat spectculos într-o rochie vișinie, cu mâneci lungi și umeri goi, care i-a îmbrățișat perfect silueta. A accesorizat creația vestimentară cu sandale cu platformă și toc înalt, o poșetă mică dreptunghiulară cu detalii aurii și un colier cu diamante.

Bellucci și Tim (66 de ani) formează un cuplu de aproape doi ani.

Burton a regizat „Beetlejuice 2” la 36 de ani de la pelicula originală.  Monica joacă rolul Delores în acest film.

La premiera de la Leicester Square au fost prezente și actrițele Jenna Ortega și Winona Ryder, dar și actorul Michael Keaton.

Cu doar o zi înainte, distribuția a fost ovaționată timp de patru minute pentru comedia fantasy horror care a avut premiera la Festivalul de Film de la Veneția, în ciuda recenziilor mai puțin favorabile ale lungmetrajului în comparație cu originalul.

 

Etichete: monica bellucci

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri