*EXCLUSIVE* Halle Berry rocks a unique ensemble while visiting an art gallery in Santa Monica
Divertisment

Halle Berry. Profimedia

Momentul când Halle Berry cade pe scări, la un eveniment caritabil: „Da, asta sunt eu”

Halle Berry a fost în weekend protagonista unui incident nefericit, la un eveniment caritabil din Los Angeles. În timp ce se îndrepta spre scenă, actrița „Die Another Day” s-a împiedicat și a căzut pe scări. Chiar Halle a postat sâmbătă pe Instagram filmarea cu respectivul moment, făcând haz de necaz.

Câștigătoarea premiului Oscar, în vârstă de 56 de ani, care a devenit recent noul director de comunicare al unei companii de biotehnologie, se pregătea să promoveze Looking Beyond LA când s-a petrecut întâmplarea cu pricina. 

„Ceea ce s-a întâmplat a fost că... Draga mea prietenă @shillahekmatpiano m-a invitat să vorbesc la evenimentul ei caritabil care sărbătorește o organizație minunată numită @lookingbeyondla, care strânge bani pentru copiii cu nevoi speciale... apoi s-a întâmplat asta!!!”, a scris vedeta din X-Men, în descrierea imaginilor.

„Am căzut cu fața de pământ. Dacă poți accesa lookbeyondla.com și dona, copiii merită!”, le-a cerut ea celor 8,1 milioane de fani care o urmăresc pe platforma de socializare.

În filmulețul prezentat de Berry, aceasta poate fi văzută căzând în timp ce publicul reacționează speriat. O săgeată roșie arată spre încălțămintea șic a lui Halle, împreună cu un mesaj amuzant pe care scrie: „Da, asta sunt eu”.

Cum arăta Halle Berry în urmă cu 20 de ani. Actrița a postat imagini inedite de pe vremea când filma „Bond: Die Another Day”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Actrița din „Catwoman” și-a revenit rapid și a urcat pe scenă pentru a-și susține discursul.  

„Ok, dacă văd asta pe internet, Van vine după voi”, a glumit ea,iar publicul a aplaudat-o, făcând referire la iubitul ei Van Hunt.

Buna ei prietenă Lindsay Flores a comentat la filmarea postată de Halle: „Când această femeie minunată cade…. Ea e în picioare imediat!!!!!!”.

Citește și:

Înainte și după. Ele sunt vedetele de nerecunoscut după ce au apelat la operații estetice pentru a-și păstra frumusețea

Etichete: halle berry

Intrebarea zilei

Până la ce vârstă vi se pare sănătos să dormiți în același pat cu copilul dvs?

Partenerii Nostri