EXCLUSIVE: Matt LeBlanc Takes His Daughter Marina Car Shopping in Los Angeles
Divertisment

Matt LeBlanc și Marina. Profimedia

Matt LeBlanc, într-o apariție rară în public alături de fiica sa. Marina are 20 de ani și este feblețea tatălui ei

Matt LeBlanc a fost fotografiat în public alături de fiica sa, Marina. Actorul din „Friends” și fata lui în vârstă de 2o de ani au mers să cumpere o mașină în Los Angeles.

Starul în vârstă de 57 de ani a purtat o ținută casual: blugi, un tricou negru, șapcă și ochelari de soare. La rândul ei, Marina, a îmbrăcat o pereche de jeans și un tricou gri, la care a asortat adidași albi. 

Marina este fiica lui Matt din căsnicia cu Melissa McKnight.

„Îmi amintesc de ziua când s-a născut fiica mea. În secunda în care am văzut-o, m-am topit, nu mai simțisem niciodată așa ceva”, și-a amintit el într-un interviu pentru The Daily Mirror în 2016. „Nu îmi venea să cred. Am știut din acel moment că nimic pe lumea aceasta nu mă va împiedica vreodată să o iubesc – chiar dacă mi-ar distruge Ferrariul”.

Marina mai are o soră, Jacquelyn, și un frate, Tyler, dintr-o relație anterioară a lui McKnight. Matt păstrează și astăzi legătura cu copiii fostei sale soții.

Când Marina avea 11 luni, a fost diagnosticată cu displazie corticală, boală care i-a afectat capacitatea de a merge și de a vorbi și care-i putea provoca și convulsii în orice moment.

„Fiica mea a fost diagnosticată cu o problemă la cap. A fost o perioadă foarte întunecată”, a mărturisit el pentru The Daily Mirror.

LeBlanc și-a luat o pauză de la actorie pentru a avea grijă de fata lui.

Ani de zile abia am ieșit din casă”, a mai spus el publicației. „Cei mai mulți actori își sună agenții și îi întreabă: Ce se întâmplă?. Eu îl sunam pe al meu și îi spuneam: Te rog să-mi pierzi numărul pentru câțiva ani”. 

În 2014, într-un interviu cu People, Matt a lăudat abilitățile vocale ale fiicei sale. „Are o voce frumoasă”, a povestit el.

Recenta apariție a actorului în public este a doua din decembrie anul trecut. LeBlanc a fost foarte afectat de moartea colegului său din „Friends”, Matthew Perry, care a decedat la sfârșitul lunii octombrie. 

„Matthew, cu inima îndurerată îți spun adio. Perioadele pe care l-am petrecut împreună sunt printre preferatele mele. A fost o onoare să împart scena cu tine și să te numesc prietenul meu. Voi zâmbi mereu când mă voi gândi la tine și nu te voi uita niciodată. Niciodată. Întinde-ți aripile și zboară, frate. În sfârșit ești liber. Multă dragoste... Și bănuiesc că păstrezi cei 20 de dolari”, a scris la vremea respectivă LeBlanc într-un mesaj pe Instagram. 

Citește și: Cum arată Jess, fiul vitreg al actriței Barbra Streisand. E supraponderal și duce o viață mizerabilă, la periferia unui orășel

 

Intrebarea zilei

Până la ce vârstă vi se pare sănătos să dormiți în același pat cu copilul dvs?

Partenerii Nostri