Jess Brolin, fiul vitreg al actriței și cântăreței Barbra Streisand
Divertisment

James Brolin și Barbra Streisand/ Getty Images

Cum arată Jess, fiul vitreg al actriței Barbra Streisand. E supraponderal și duce o viață mizerabilă, la periferia unui orășel

Barbra Streisand poate că trăiește într-o locuință de 100 de milioane de dolari în Malibu, însă fiul ei vitreg, Jess Brolin, duce o viață extrem de grea, acesta fiind nevoit să doarmă într-un motel la periferia orașului Ojai, California.

Jess, al cărui tată este celebrul James Brolin, care s-a căsătorit cu Barbra Streisand în 1998, are 52 de ani, iar la începutul acestei luni a fost surprins în fața unui motel din California.

EXCLUSIVE: Jess Brolin,52, the younger brother of actor Josh Brolin, 56, is seen in Ojai, CA, during one of the year’s hottest days.

Citește și: Barbra Streisand, la 80 de ani. În copilărie cânta în faţa vecinilor, ani mai târziu avea să cucerească lumea întreagă. Ce staruri au venit la petrecerea vedetei din „Funny Girl”

În cadrul imaginilor respective, Jess, care se confruntă cu mai multe kilograme în plus, apare îmbrăcat în jeanși scurți și într-un tricou, iar în spate cară un rucsac. Acesta pare extrem de nefericit și pus pe gânduri.

EXCLUSIVE: Jess Brolin,52, the younger brother of actor Josh Brolin, 56, is seen in Ojai, CA, during one of the year’s hottest days.

Brolin, care este fratele mai mic al lui Josh Brolin, vedeta din „Avengers”, a putut fi văzut în timp ce naviga pe tabletă în timp ce stătea pe o bancă, așteptând un autobuz. Ce a atras atenția multora sunt rănile pe care acesta le avea pe picioare.

EXCLUSIVE: Jess Brolin,52, the younger brother of actor Josh Brolin, 56, is seen in Ojai, CA, during one of the year’s hottest days.

Potrivit unor surse citate de către jurnaliștii de la Daily Mail, Brolin locuiește la acel motel de câteva luni și va mai rămâne acolo alte câteva.

Citește: James Brolin, despre cum pandemia i-a unit și mai mult pe el și Barbra Streisand: Ne-am îndrăgostit literalmente în această perioadă

Cu ce probleme s-a confruntat Jess

Jess nu este străin de probleme. Fiul vitreg al cântăreței Barbra Streisand a fost la un pas de ajunge să trăiască pe străzi și în 2011, când a fost nevoit să trăiască într-o camionetă, după ce a cheltuit banii moșteniți de la mama lui, Jane Cameron Agee.

Agee, care a divorțat de James Brolin în 1985, a decedat în 1995 într-un accident de mașină produs în Templeton, California. Avea 55 de ani.

De asemenea, acesta a rămas fără adăpost și în 2014, unele fotografii de atunci arătându-l pe acesta dormind pe străzi și căutând mâncare în coșurile de gunoi.

La momentul acela, un reprezentant al actriței Barbra Steisand susținea că acesta a refuzat ajutorul din partea familiei.

„I-am oferit ajutor și susținere și vom continua să o facem. Îl iubim foarte mult și îi dorim tot binele”, spunea reprezentantul actriței.

Modul de viață al lui Jess este în contrast cu cel al actriței Barbra, care locuiește într-o reședință de 100 de milioane de dolari.

De asemenea, fratele său mai mare, starul din „Deadpool 2”, se bucură de asemenea de o reședință de lux cu șase dormitoare în Montecito, în valoare de 7,1 milioane de dolari – precum și de o altă casă de cinci dormitoare în Atlanta, Georgia, în valoare de 3,2 milioane de dolari.

Barbra Streisand este căsătorită de 25 de ani cu James Brolin

James Brolin și Barbra Streisand s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun în 1996 și s-au căsătorit în 1998.

"And So It Goes" East Hampton Premiere

Actrița câștigătoare a premiului Grammy a fost implicată anterior într-un mariaj cu actorul Elliot Gould, din 1963 până în 1971, când a născut singurul ei copil, Jason Gould, astăzi și el actor.

Înainte de Barbra, James a trăit o poveste de dragoste cu activista Jane Cameron Agee, căsătorindu-se după doar 12 zile de relație. Din relația lor au venit pe lume doi copii, Josh și Jess, înainte de a divorța în 1984. Jane a murit într-un accident de mașină, unsprezece ani mai târziu.

Citește și:  Josh Brolin, imagini rare alături de adorabila lui puștoaică de trei ani. Starul din „Dune” nu-și mai încape în piele de fericire

A doua lui căsătorie a fost cu actrița Jan Smithers, în 1985. Au avut împreună o fiică, Molly Elizabeth. S-au despărțit în 1995.

Veteranul de la Hollywood, în vârstă de 82 de ani, a declarat pentru TMZ că terapia a fost cheia pe care a folosit-o pentru a obține fericirea conjugală cu soția sa (81 de ani) care urmează să-și lanseze memoriile în noiembrie.

Întrebat ce sfaturi legate de căsătorie ar da „noii generații”, James a spus: „Să aveți un mediator pe care amândoi îl agreați și cu care să vorbiți și să rezolvați lucrurile. Apele se liniștesc imediat.” El a adăugat că și un „prieten inteligent” ar putea lua locul unui profesionist plătit. „Învață să negociezi, e important”, a declarat Brolin. 

 

Intrebarea zilei

Până la ce vârstă vi se pare sănătos să dormiți în același pat cu copilul dvs?

Partenerii Nostri