Pippa și Carol Middleton/ Profimedia
Divertisment

Pippa și Carol Middleton/ Profimedia

Mama și sora lui Kate Middleton nu au putut sta în boxa regală de la Wimbledon. Gafa pentru care le-a fost interzis accesul

Kate Middleton este cunoscută pentru faptul că este un mare fan al tenisului și nu avea cum să nu fie, având în vedere că este patronul regal al Clubului All England. Soția prințului William nu lipsește de la niciun turneu și are o relație foarte strânsă cu Roger Federer, de 20 de ori câștigător de Grand Slam.

Cu toate acestea, nu Kate nu este singura din familia sa care este pasionată de tenis. Mama prințesei, Carole, și sora lui Kate, Pippa, iau parte cu fiecare ocazie la meciurile organizate la Wimbledon. Faptul că prințesa de Wales beneficiază de cele mai bune locuri este un plus și pentru familia ei, care poate privi meciurile din prestigioasă boxă regală Center Court.

Pippa și Carol Middleton/ Profimedia
Pippa și Carol Middleton/ Profimedia

Citește și: Momentul în care Kate Middleton încalcă protocolul de la Wimbledon. Roger Federer a mustrat-o pe prințesă: „Nu ai voie să faci asta”

Deși o însoțesc pe Kate de ani buni la evenimente regale importante, mama și sora prințesei au făcut o gafă care le-a costat scump. Celor două le-a fost interzic accesul în boxa regală după ce ar fi întârziat la meci. În anul 2017, Carol și Pippa nu au fost lăsate să stea pe locurile VIP și au primit în schimb două locuri standard, atunci când au fost să vadă meciul lui Andy Murray din turul al patrulea împotriva lui Benoit Paire. Motivul a fost că cele două au întârziat, iar regulile stricte de la All England Club spun că cei care întârzie nu mai pot intra în boxa regală. 

Chiar și așa, Carol și Pippa nu au părut dezamăgite. Cele două membre din familia lui Kate au înțeles unde au greșit și au continuat să privească meciul pe locurile standard. 

Nu este singura gafă făcut de familia lui Kate Middleton. Deși tenisul este în mod clar un sport adorat de familia Middleton, Kate a recunoscut în urmă cu mai mulți ani că tatăl său a făcut o confuzie jenantă în mijlocul unui meci de tenis. Ducesa a povestit întâmplarea într-un documentar realizat de BBC din 2017, intitulat „Our Wimbledon”, prezentat de gazda sportivă Sue Barker.

Citește și: A fost văzută doar în rochii elegante, dar puțini știu cum arată Kate Middleton în costum. Ducesa este o adevărată femeie de afaceri

Kate a mărturisit atunci cum tatăl ei a încercat să-l impresioneze pe fostul jucător de tenis numărul unu britanic Tim Henman. „Tatăl meu nu va aprecia că povestesc acest lucru, dar treceam pe lângă Tim Henman și tocmai îl văzusem pe Pete Sampras jucând. Tatăl meu a spus foarte serios: „Bună Pete”. Am fost șocată!”, a povestit ducesa.

Din fericire, Kate a reușit să treacă peste momentul jenant provocat de tatăl ei, fiind văzută în nenumărate rânduri împreună cu familia sa la meciurile de tenis. 

Etichete: kate middleton

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri