Lila Moss/ Profimedia
Divertisment

Lila Moss/ Profimedia

Kate Moss, eclipsată de fiica sa la Săptămâna Modei de la Paris. Lila a atras toate privirile într-o rochie transparentă din dantelă

Lila Moss, fiica renumitului supermodel Kate Moss, a captat toate privirile în cadrul Săptămânii Modei de la Paris, dovedind că moștenește nu doar frumusețea, ci și talentul mamei sale. În vârstă de 21 de ani, Lila a făcut furori în timpul prezentării colecției de primăvară-vară 2025 a casei de modă Saint Laurent, unde a purtat o rochie lungă din dantelă neagră, cu un design îndrăzneț și provocator.

Rochia transparentă, decorată cu detalii din dantelă, a pus în evidență silueta subțire a Lilei. Piesa vestimentară, lungă până în pământ, era accesorizată cu o curea în talie, iar tânăra a completat ținuta cu pantaloni asortați și lenjerie neagră. Lila a optat pentru o pereche de pantofi cu toc din satin negru, cu un design încrucișat peste degetele de la picioare, adăugând astfel un plus de rafinament întregii apariții.

Lila Moss/ Profimedia
Lila Moss/ Profimedia

Citește și: Fiica lui Kate Moss, într-o rochie mini, în timpul vacanței în Ibiza. Lila a moștenit trăsăturile superbe ale celebrei sale mame

Cu părul coafat în valuri lejere și un machiaj smokey-eye, Lila a demonstrat că este gata să-și croiască propriul drum în lumea modei, chiar sub privirile atente ale mamei sale, Kate Moss. Apariția ei spectaculoasă a marcat prima zi a Săptămânii Modei de la Paris, eveniment de prestigiu care adună designeri și personalități din întreaga lume.

Mama sa, Kate Moss, nu a fost departe de fiica sa în această săptămână încărcată de evenimente. Cele două au fost văzute împreună luni, când au sosit la un hotel din Paris, pregătindu-se pentru prestigioasa săptămână a modei. Prezența lor la Paris vine după ce Lila s-a reunit recent cu mătușa sa, Lottie Moss, la petrecerea de închidere a Săptămânii Modei de la Londra, eveniment organizat de British Fashion Council și Burberry.

Lila Moss/ Profimedia
Lila Moss/ Profimedia

Reuniunea dintre Lila și Lottie a fost surprinsă la doar câteva zile după ce Lottie s-a împăcat cu sora sa, Kate, punând capăt unei dispute care a durat trei ani. Lottie dezvăluise anterior că ajunsese atât de înstrăinată de familie, încât mama sa încetase să-i mai vorbească. Împăcarea a fost celebrată cu o serie de fotografii surprinse la un pub din Sussex, cu ocazia aniversării de 80 de ani a tatălui lor, Peter Moss.

Citește și: Asemănarea izbitoare dintre Kate Moss și fiica sa. La doar 19 ani, Lila calcă pe urmele celebrei sale mame

Tensiunile dintre Kate și Lottie au apărut în 2021, când Lottie a început să posteze pe platforma pentru adulți OnlyFans, lucru care nu a fost bine văzut de sora sa mai mare. Kate, care renunțase la stilul de viață petrecăreț și adoptase o viață mai liniștită, a fost deranjată de comportamentul provocator al lui Lottie, inclusiv de consumul frecvent de droguri.

În ciuda acestor neînțelegeri, întâlnirea recentă a familiei pare să fi adus pacea înapoi în relațiile lor. Evenimentul de reconciliere a fost un moment emoționant pentru toată lumea, inclusiv pentru Lila, care a avut șansa să-și vadă mama și mătușa împăcându-se după o lungă perioadă de tensiuni.

Intrebarea zilei

Până la ce vârstă vi se pare sănătos să dormiți în același pat cu copilul dvs?

Partenerii Nostri