jessica alba (7)
Divertisment

Jessica Alba. Profimedia

Jessica Alba, dans viral în costum de baie. Actrița din „Fantastic Four” arată cu 20 de ani mai tânără. „Cea mai frumoasă femeie”

Jessica Alba se distrează pe rețelele de socializare. Actrița americană și-a impresionat fanii cu mișcările ei de dans și cu silueta fantastică. Alba are 43 de ani, dar arată cu 20 de ani mai tânără.

Vedeta și-a etalat abdomenul perfect tonifiat, într-un costum de baie negru și o cămașă neagră deschisă, în timp ce a executat dansul viral pentru melodia „Apple” a lui Charli XCX, de pe albumul Brat.

Actrița din „Fantastic Four”, mama a trei copii, este într-o formă fizică maximă.

Jessica a postatat filmarea cu dansul în trend în această perioadă, pe Instagram. Fanii vedetei au reacționat imediat în comentarii: „Tot cea mai frumoasă femeie ai rămas”, „Uimitoare”, „Arăți prea bine”, „Arăți cu 20 de ani mai tânără”.

Par mai degrabă surori, nu mamă și fiică. Jessica Alba și Honor, la o plimbare matinală prin Beverly Hills

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Creatoarea de conținut Kelley Heyer a dat trendul cu coregrafia acestui dans pe TikTok.

Ashley Tisdale, Glen Powell și Brooke Shields sunt câteva dintre vedetele care l-au recreat deja.

Powell a spus: „E greu să-mi amintesc de viața mea înainte de acest dans”. Charli a comentat: „Absolut !!”.

Pe Shields, fetele ei, Rowan și Grier Henchy, au convins-o să încerce acest dans.

Imaginile cu Jessica Alba vin după ce aceasta a dezvăluit secretul căsniciei de 16 ani cu Cash Warren.

Alba l-a cunoscut pe Warren, în vârstă de 45 de ani, pe când lucrau la „The Fantastic Four” din 2005 și s-au căsătorit într-o ceremonie simplă, la tribunal, în mai 2008, cu o lună înainte de a veni pe lume primul lor copil, Honor. Ulterior s-au născut Haven și Hayes.

Ea a declarat pentru People: „E vorba despre a face o alegere. Trebuie să-ți faci timp pentru celălalt. Trecem prin viața noastră de zi cu zi, dar este important să știm în cuplu că trebuie să fim o prioritate și să ne luăm acele momente libere pentru a ne vede unul pe celălalt și a râde, nu să vorbim la telefon, ci să ne conectăm” a explicat ea.

Etichete: jessica alba

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri