J.Lo Instagram
Divertisment

Jennifer Lopez, selfie in costum de baie la 50 de ani: "Relaxata si revigorata"

Dupa o perioada aglomerata, Jennifer Lopez si-a rezervat un weekend doar pentru relaxare si a profitat de ocazie pentru a-si incanta fanii cu un selfie spectaculos.

In ultimele luni, diva hispanica a repetat intens pentru prestatia de la Super Bowl si a pasit pe covorul rosu al marilor gale de film, in urma nominalizarilor primite pentru rolul din "Hustlers".

Dupa programul intens, J.Lo si-a rezervat un weekend de relaxare si a impartasit cu cei peste 114 milioane de fani de pe Instagram o imagine care surprinde cum arata o zi din viata ei obisnuita.

Imbracata intr-un costum de baie alb, format din doua piese, diva latino a vrut sa-si scoata in evidenta silueta obtinuta cu un program draconic la sala si un regim alimentar echilibrat.

Potrivit celor mai atenti fani, selfie-ul in oglinda a fost facut la hotelul Hard Rock din Hollywood, dupa un weekend special petrecut de artista alaturi de logodnicul ei, Alex Rodiguez.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Desi J.Lo a vrut sa sublinieze ca orice femeie poate arata bine daca beneficiaza de resursele necesare, au aparut si carcotasi care au analizat atent poza si au observat ca artista a folosit programele de editare pentru a-si subtia coapsele.

Ei au subliniat ca portiuni din stalpii din spatele lui Lopez lipsesc sau sunt deformate, semn ca zonele respective au fost alterate prin aplicatii sau programe de sculptare corporala.

Cei peste 7.8 oameni care au apreciat imaginea nu au fost insa deranjati, ba chiar i-au multumit lui Jennifer pentru imboldul pe care l-a oferit prin poza publicata: "Voiam sa nu mai merg la sala azi, dar m-am razgandit!", au scris multi dintre ei.

Foto: Instagram & Hepta

Intrebarea zilei

Până la ce vârstă vi se pare sănătos să dormiți în același pat cu copilul dvs?

Partenerii Nostri