jennifer lopez
Divertisment

Jennifer Lopez a afisat intotdeauna coafuri sexy. Indiferent de tunsoarea pe care a ales-o, artista a optat mereu pentru suvite cu efect iluminator.

Jennifer Lopez, poza in costum de baie cu plasa pe plajele din Miami. Cum arata silueta ei celebra

Jennifer Lopez si-a etalat decolteul pe plajele din Miami, unde s-a relaxat si s-a bucurat de soare si valurile oceanului dupa o perioada aglomerata din viata ei.

In varsta de 50 de ani, diva hispanica a stralucit intr-un costum de baie cu insertii de plasa, alb, format dintr-o singura piesa.

J.Lo si-a protejat fata cu o palarie de paie sic si a publicat mai multe fotografii si fimulete pe contul ei de Instagram, unde o urmaresc peste 115 milioane de fani.

Pentru a fi in forma maxima indiferent de situatie, Jennifer Lopez a apelat la serviciile lui Tracy Anderson, supranumita "antrenoarea vedetelor".

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Exercitiile ei le mentin in forma pe Shakira si Kim Kardashian, iar toate colaboratoarele ei - inclusiv J.Lo - trebuie sa respecte un decolag de fitness daca isi doresc rezultate vizibile:

1. Antreneaza-te o ora in fiecare zi, 6 zile pe saptamana. Fa 30 de minute de cardio (dans, jogging, aerobic) si 30 de minute de antrenamente musculare (greutati si stretching).

2. Ai grija la sala: daca lucrezi prea mult cu greutatile, risti sa devii prea musculoasa.

3. Alege dansul. "Daca vrei corpul unei dansatoare, danseaza. Combinatia aerobic-dans este tipul meu de cardio preferat."

4. Fa multe reprize de exercitii cu greutati mici.

5. Nu face exercitiile mecanic, simte miscarea. "Am studiat oamenii care fac exercitiile fizice robotic si pe altii, care traiesc miscarile. Acestia din urma au rezultate mult mai bune."

6. Priveste-te in oglinda in timp ce faci exercitii pentru ca vei urmari si controla mai bine miscarile pe care le faci.

7. Nu fii prea dura cu tine. "Motivul pentru care clientele mele celebre se antreneaza cate 2 ore pe zi e pentru ca nivelul lor de rezistenta e mare si au nevoie sa-si pastreze rezultatele. O femeie obisnuita nu trebuie sa se forteze."

8. Daca nu trebuie sa slabesti, mananca tot ce vrei, dar cu limite la nivel de cantitate.

9. Daca vrei sa dai jos kilogramele in plus, fii disciplinata. "Nu sunt o fana a produselor lactate si nu-mi plac mancarurile procesate. In fiecare zi beau un suc din pastarnac, varza creata, ghimbir si mar. Mananc proteine ca pestele si puiul, quinoa si orezul brun."

10. Bea cat mai putin alcool cu putinta pentru ca acesta incetineste metabolismul timp de 3 zile dupa ce este consumat.

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Până la ce vârstă vi se pare sănătos să dormiți în același pat cu copilul dvs?

Partenerii Nostri