*EXCLUSIVE* Noor Alfallah shows her babies face with Al Pacino for the first time in public as she takes him for a walk with family
Divertisment

Noor Alfallah, cu fiul ei și al lui Al Pacino, Roman. Profimedia

Iubita lui Al Pacino, cu 53 de ani mai tânără decât actorul, fotografiată pentru prima dată în public cu fiul lor, adorabilul Roman

Iubita lui Al Pacino, Noor Alfallah, a apărut pentru prima dată în public cu fiul ei și al actorului american, Roman, la 14 luni după ce copilul a venit pe lume.

Noor a fost fotografiată pe străzile din Los Angeles în timp ce-și ținea în brațe băiețelul adorabil.

Ea a purtat o ținută sport neagră la ieșirea cu familia sa. Actorul de 84 de ani nu a apărut alături de ei.

Citește și: Eve, cea mai mică dintre cei 4 copii ai lui Steve Jobs, se iubește cu un campion olimpic. E absolventă de Stanford și model

Când TMZ a întrebat-o pe Alfallah în noiembrie anul trecut dacă s-a văzut vreodată căsătorindu-se cu Al, ea a răspuns: „Nu cred. Nu sunt genul care se căsătorește”.

În aceeași lună, s-a aflat că Pacino a fost de acord să-i plătească tinerei din Kuweit, crescută în Beverly Hills, 30.000 de dolari/lună drept pensie de întreținere pentru copil. Noor are custodia fizică a micuțului Roman.

*EXCLUSIVE* Al Pacino and Noor Alfallah enjoy a quiet Mother's Day dinner at Chateau Marmont
Al Pacino și Noor Alfallah. Profimedia

Actorul din „The Dog Day Afternoon” va contribui, de asemenea, cu $15.000 anual pentru fondurile de colegiu. 

Al și Alfallah s-au cunoscut în aprilie 2022. Ea s-a întâlnit cu liderul Rolling Stone, Mick Jagger (81 de ani), între 2017-2018, și cu investitorul miliardar de 62 de ani Nicolas Berggruen, în 2018. 

Roman este al patrulea copil al lui Pacino. El mai are o fiică în vârstă de 34 de ani, Julia, cu Jan Tarrant, dar și pe gemenii de 23 de ani Anton și Olivia, cu nominalizata la Emmy Beverly D'Angelo.

Actorul din Hunters nu s-a căsătorit niciodată, dar a avut relații și cu Diane Keaton, Jill Clayburgh, Penelope Ann Miller, Kathleen Quinlan, Lyndall Hobbs și Lucila Solá.

 

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?