Heidi Klum, la plajă cu fiica sa, Leni și Tom Kaulitz/ Profimedia
Divertisment

Heidi Klum, la plajă cu fiica sa, Leni și Tom Kaulitz/ Profimedia

Heidi Klum, la plajă cu fiica sa, Leni. E diferență de 30 de ani între ele, dar par mai degrabă surori decât mamă-fiică

Heidi Klum, în vârstă de 51 de ani, a fost surprinsă recent pe plajă în Sardinia, Italia, alături de fiica sa Leni, de 20 de ani, și soțul ei, Tom Kaulitz, de 34 de ani. Deși diferența de vârstă între Heidi și Leni este de 30 de ani, cele două par mai degrabă surori decât mamă și fiică.

Supermodelul german a fost văzută relaxându-se topless pe un șezlong, în timp ce se bucura de soare. Leni, care își urmează mama în cariera de model, a purtat un costum de baie colorat, fiind surprinsă în ipostaze afectuoase alături de iubitul ei, Aris Rachevsky.

Heidi, care a împlinit recent vârsta de 51 de ani, a optat pentru un costum de baie negru, cu un imprimeu floral, peste care și-a pus o rochie de plajă galbenă. Ea și-a completat look-ul cu un colier auriu și cercei asortați. În același tmă, soțul ei, Tom, a purtat o cămașă albastră și pantaloni lejeri cu un print abstract.

Citește și: Heidi Klum, eclipsată de fiica ei de 20 ani, la Cannes. Leni a pus pe ea o rochie transparentă, mama ei și-a lăsat picioarele la vedere

În timpul plimbării lor pe nisip, cuplul a părut extrem de îndrăgostit, schimbând gesturi tandre și priviri pline de afecțiune. Tom i-a cărat sandalele partenerei sale, în timp ce Heidi și-a sprijinit ușor mâna pe umărul lui.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Leni, în ciuda tinereții sale, și-a demonstrat deja abilitățile de model. Ea a fost văzută întinsă pe un șezlong, cu părul prins într-un coc lejer și ochii protejați de ochelari de soare. Tânăra s-a bucurat de momente romantice alături de Aris, cei doi fiind văzuți îmbrățișându-se afectuos pe plajă și explorând împreună rocile de pe malul oceanului.

Citește și: "Asta înseamnă 50 de ani!" Heidi Klum și-a pus din nou aripile de îngeraș și a făcut show într-un costum de baie alb

Heidi și Tom sunt căsătoriți din 2019, iar diferența de 16 ani dintre ei a fost adesea subiect de discuție. Heidi a recunoscut anul trecut pentru Glamour UK că, deși este conștientă de diferența de vârstă, trăiește momentul prezent alături de Tom. „Timpul nu va sta pe loc pentru mine și Tom nu mă va ajunge niciodată din urmă. Întotdeauna voi fi cu 16 ani mai mare și sunt conștientă de asta”, a spus ea.

Anterior, Heidi a fost căsătorită cu cântărețul Seal și cu stilistul Ric Pipino. Ea are patru copii, pe Leni, cu omul de afaceri italian Flavio Briatore, pe fiii Henry și Johan, precum și pe fiica Lou, cu Seal. 

Intrebarea zilei

Am avut cel mai aglomerat weekend de Rusalii din istoria litoralului românesc. Cum vi se par prețurile de la mare?

Partenerii Nostri