2019 American Music Awards - Arrivals
Divertisment

Heidi Klum. Getty Images

Heidi Klum, după „accidentul” vestimentar de la America's Got Talent: Nu te apleca într-o rochie scurtă

Heidi Klum s-a amuzat pe Instagram, după ce la începtul lunii, pe Tik Tok, un utilizator prezent în public la America's Got Talent a postat un clip cu „accidentul” vestimentar din pauza show-ului de talente.

Heidi a vrut să facă un selfie cu colegii ei, Howie Mandel și Sofia Vergara, însă în momentul când s-a aplecat peste masă, fostul model a dezvăluit mai mult decât și-ar fi dorit în rochia scurtă pe care o purta.

Klum nu s-a supărat deloc când imaginile au apărut pe internet, ba mai mult, a share-uit filmarea pe contul ei de Instagram cu mesajul: „Nu te apleca într-o rochie scurtă”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Heidi se află în juriul America's Got Talent de șapte sezoane, emisiunea aflându-se acum la sezonul cu numărul 16. 

În urmă cu mai bine de o săptămână, Heidi Klum și Sofia Vergara au fost în centrul atenției la gala live a emisiunii America's Got Talent, care a avut loc la Dolby Theatre în Los Angeles. Timpul pare că a stat în loc pentru cele două dive.

În ceea ce o privește pe Heidi Klum, aceasta se mândrește cu o fiică ce-i calcă pe urme. Una mai frumoasă ca cealaltă. Leni, în vârstă de 17 ani, a pozat deja pentru Vogue. 

Kim Kardashian nu va renunța la numele fostului soț după divorț: „Toți copiii ei îl poartă, nu are de gând să-l schimbe”

 

Etichete: heidi klum

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri