alexandra grant par
Divertisment

Alexandra Grant, iubita lui Keanu Reeves, a explicat de ce nu isi mai nuanteaza parul. Ea a distribuit pe pe o retea de socializare un studiu despre legatura dintre vopseaua permanenta pentru par si cancerul de san.

Fotografii inedite cu actorul Keanu Reeves și iubita lui. Cum au fost surprinși înainte de o cină romantică

Keanu Reeves și Alexandra Grant au fost fotografiați pe celebrul Sunset Boulevard îndreptându-se către Malibu Colony pentru o ckeaină romantică.

Keanu Reeves este foarte discret în privința vieții lui personale, așa că nu există foarte multe fotografii cu el și iubita. Recent însă, anagajatii publicațiilor mondene au reușit să-i surprindă în drum spre o zonă cu restaurante.

Actorul i-a salutat pe paparazzi și a încercat să o protejeze pe Alexandra Grant de blițurile indiscrete, văzându-și apoi de drum și lăsându-i în urmă.

Alexandra, iubita lui Reeves, s-a născut în Ohio și a absolvit colegiul în 1994, cu o diplomă în istorie și artă. Înainte de a începe o relație amoroasă cu starul din "Matrix", a colaborat cu el pentru volumele de poezii ilustrate pe care bărbatul le scria când nu se ocupa de proiectele ciematografice.

În vârstă de 46 de ani, iubita lui Keanu trăiește în Los Angeles și este fondatoarea proiectul filantropic grantLOVE, care produce și vinde lucrări originale în beneficiul artiștilor și al organizațiilor non-profit.

Alexandra Grant și Keanu Reeves se cunosc de mai bine de 8 ani. Femeia a făcut însă furori în urmă cu numai câteva luni, când a apărut la brațul actorului la un eveniment monden.

La vremea respectivă, publicațiile mondene vuiau despre părul ei alb, natural. Surprinsă de reacțiile oamenilor, ea a explicat de ce a ales să renunțe la vopsea.

"Mi-am nuanțat părul pentru prima dată la 20 de ani și l-am vopsit de-a lungul timpului până nu am mai putut tolera toxicitatea produselor. De la 30 de ani mi-am lăsat părul să se platineze. Iubesc și susțin fiecare femeie care poate alege cum vrea să arate la orice vârstă", a scris ea.

Foto: Profimedia, Getty

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri