Emily Ratajkowski out and about in New York
Divertisment

Emily Ratajkowski. Profimedia

Emily Ratajkowski rupe tăcerea după sărutul cu Harry Styles: Îmi pare rău pentru Olivia Wilde

Emily Ratajkowski a vorbit pentru prima dată despre imaginile virale cu ea și Harry Styles sărutându-se pe străzile din Tokyo, la șase luni de la despărțirea lui de actrița Olivia Wilde.

Supermodelul în vârstă de 31 de ani a mărturisit că nu a anticipat că va fi acuzată că a încălcat „codul fetelor”, scrie Daily Mail. 

„Nu mă așteptam să se întâmple asta, dar cred că, în general, există un motiv pentru care anumite celebrități care locuiesc în LA angajează pază și nu merg la restaurante publice”, a spus ea pentru Vogue Spania.

Ratajkowski a explicat că a fost „foarte bizar să trăiască anumite experiențe” pe care apoi „lumea întreagă” le află și le comentează.

„Sunt doar o persoană care a trecut de la o relație de trei ani la una de patru ani”, a spus ea, vorbind despre povestea de dragoste cu Jeff Magid (2014 și 2018) și căsnicia cu Sebastian Bear-McClard de care a divorțat în septembrie 2022, după patru ani.

A îmbrăcat o rochie considerată de mulți prea vulgară, dar nu regretă deloc. Emily Ratajkowski: ”Cred că arătam bine!”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Despre momentul cu Harry ea a dezvăluit: „A fost pentru prima dată după mult timp” când „am ieșit la o întâlnire”. Modelul a continuat, făcând aluzie la prietenia ei cu Wilde, după sărutul cu Styles, declarând că „este ce este”, „o situație nefericită”. „Îmi pare rău pentru Olivia Wilde” pentru că în ultima perioadă a experimentat atâtea „critici, denigrări”, a afirmat ea.

Ratajkowski a negat că a existat vreo confruntare cu Wilde, după momentul Tokyo.

În acest context, Ratajkowski a adus în discuție acuzațiile de infidelitate la adresa lui Adam Levine și a lui Summer Stroh, tânăra aflată în centrul scandalului.

„Aceste abordări apar mereu. Am făcut un TikTok vorbind despre asta când a ieșit la iveală cazul Adam Levine”, a spus ea. „Tot algoritmul meu de pe această rețea socială a arătat conținut axat pe umilirea și judecarea unei fete de 23 de ani. Am fost frustrată de felul în care a fost stabilită o narațiune de atac asupra acestei fete, în loc ca lumea să se întrebe ce se întâmplă cu persoana care este într-o relație și, ca atare, are obligații printr-un contract.”

Ea a continuat: "În cazul despre care mă întrebați, este cam la fel. Îmi pare rău pentru Olivia, pentru că a trebuit să treacă prin această denigrare mai multe ori."

Olivia și logodnicul ei Jason Sudeikis s-au despărțit în noiembrie, după opt ani de relație. Au împreună doi copii: Otis (6 ani) și Daisy (4 ani). La scurt timp, Wilde a început relația cu Harry Style.

Harry Styles looks cool after a workout in at Tracy Anderson's Gym in Studio City, CA.

Cu toate acestea, după ce imaginile cu Emily și Harry au apărut peste tot, o persoană din anturajul actriței din „Babylon” a declarat în exclusivitate pentru DailyMail.com că Wilde se simte „trădată” de „prietena ei”. Dar că vedeta din „House” refuză să lase „trădarea” să o doboare și se concentrează pe a merge mai departe cu viața ei:

„Olivia nu vrea să fie târâtă în această mizerie și refuză să privească înapoi. Ea se concentrează pe carieră și pe copiii ei și nu mai acordă atenție și energie acestei situații.”

Vanity Fair Oscar Party, Arrivals, Los Angeles, California, USA - 12 Mar 2023
Olivia Wilde. Vanity Fair Oscar Party, 2023. Profimedia
Etichete: emily ratajkowski

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri