MusiCares Person Of The Year Honoring Dolly Parton - Inside
Divertisment

Photo by Rich Fury/Getty Images

Dolly Parton, mesaj sfâșietor după ce fratele ei a murit la 67 de ani: ”A pierdut lupta cu cancerul!”

Dolly Parton, celebra cântăreață de muzică country, trece prin momente delicate după ce fratele ei, Randy, în vârstă de 67 de ani, s-a stins din viață în urma unei lupte îndelungate cu o formă de cancer.

Anunțul trist a fost făcut chiar de artistă, prin intermediul unui mesaj publicat pe Facebook, prin care a dezvăluit că fratele ei ”a pierdut bătălia cu o formă de cancer.”

Citește și: Drama neștiută din viața lui Dolly Parton. De ce nu a avut niciodată copii: ”Dumnezeu nu a vrut ca eu să fiu mamă!”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

”Eu și familia mea suntem îndurerați de pierderea suferită, însă știm că este într-un loc mai bun decât suntem noi acum.”, a scris artista.

Avem credință că este în siguranță cu Dumnezeu, iar acesta l-a primit cu bucurie și brațele deschise.”, a mai adăugat artista, care a precizat că fratele ei a fost ”un cântăreț, scriitor și un adevărat enterteiner, care a cântat în trupa ei pentru mulți ani.”

Dolly Parton și-a pierdut un alt frate în urmă cu doi ani

Această veste vine la doar doi ani de când Dolly Parton și-a înmormântat un al frate, pe care l-a pierdut din cauza unei boli misterioase. Este vorba de Floyd Parton a fost un compozitor care a mai scris "Nickels and Dimes", o melodie înregistrată de sora lui și mai târziu de George Burns.

Citește și: Cine a fost considerata cea mai frumoasa femeie din lume in anul in care te-ai nascut

Floyd Parton a scris „Rockin ‘Years”, piesa favorită a lui Dolly Parton, în 1991, cu Ricky Van Shelton. Cântecul este cel mai recent hit al trupei Hall of Famer. Înmormântarea a fost una privată, la ea participând frații lui, nepoatele și nepoții. Familia le-a cerut celor prezenți ca în locul coroanelor și candelelor să aducă donații pe care le vor oferi unor familii nevoiașe.

Intrebarea zilei

Anul acesta marcați cumva Halloween-ul?

Partenerii Nostri