rebel wilson
Divertisment

Dieta care a ajutat-o pe Rebel Wilson să slăbească 18 kg în timp record

Surse din anturajul actriței de comedie Rebel Wilson susțin că un rol esențial în transformarea remarcabilă a vedetei a fost jucat de dieta Mayr.

Apropiații ar fi dezvăluit pentru revista People că actrița în varstă de 40 de ani a obținut „rezultate uimitoare” schimbându-și obiceiurile alimentare și respectând regulile Mayr, pe care le-a învățat la un centru de wellness.

"Este o abordare care elimină intoleranțele alimentare, reduce zahărul din alimentație, încurajează masticaţia lentă, stimulează sistemul imunitar și reduce inflamațiile", potrivit surselor.

"Rebel face exerciții cu un antrenor personal de până la șase ori pe săptămană, face plimbări extinse și încearcă să-și mărească aportul de proteine ​​pentru a accentua senzația de sațietate. De asemenea, a lucrat și la schimbarea modelelor comportamentale de hrănire emoţională”.

Ce presupune dieta Mayr

Conform unui extras din Dieta Vivamayr, împărtăşit anterior cu Daily Mail, planul promite un abdomen mai plat și o piele mai tânără în doar 14 zile - fără rutine de fitness plictisitoare și fără un regim alimentar strict.

Celor care vor să slăbească li se spune să mestece mâncarea mai mult, pentru a acorda creierului timpul necesar trimiterii semnalelor spre stomac, deci pentru a conștientiza ritmurile sistemului digestiv.

Specialiștii îi încurajează pe oameni să mănânce mai bogat în timpul zilei, când pot digera mai mult, și să bea doi litri de apă pe zi între mese.

Una dintre regulile dietei Mayr constă în consumarea dis de dimineață a unui pahar cu apă călduță. Consumul de lichide în timpul mesei este nerecomandat.

Oamenii care urmează planul mănâncă alimente și legume proaspete, proteine ​​şi grăsimi de bună calitate și optează pentru versiunile integrale ale carbohidraților: „Nu e un mare mister să slăbeţti; reduci carbohidrații și cantitatea de mâncare ingerată și crești aportul de acizi grași nesaturați”, a spus unul dintre doctorii care a creionat dieta Mayr.

Printre alimentele recomandate se numără müsli de fructe cu nuci pentru micul dejun, salata de legume și pui pentru prânz și mămăliga cu legume fripte și ierburi pentru cină.

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri