2019 amfAR Gala Los Angeles - Arrivals
Divertisment

Photo by Gregg DeGuire/Getty Images

Christina Aguilera, irezistibil de senzuală la 39 de ani. Cântăreața și-a surprins total fanii: ”Ești frumoasă!”

Christina Aguilera este în centrul atenției de când a renunțat la colaborarea cu managerul Irving Azoff, iar de curând și-a surprins total fanii.

Citește și: Cum s-au schimbat femeile rebele din anii 2000. Transformarile spectaculoase prin care au trecut

Christina Aguilera, în vârstă de 39 de ani, traversează o perioadă inedită și are planuri mari în ceea ce privește cariera ei. A semnat de curând cu Roc Nation, compania lui Jay Z, și pare să aibă muzică în lucru.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Pe lângă zvonurile apărute în ultima perioadă, Christina Aguilera a alimentat aceste informații cu o fotografie pe care a postat-o pe Instagram.

În imaginea respectivă, cântăreața apare îmbrăcată într-un halat de baie, în timp ce stă așezată pe un scaun vintage, în grădină. Ce a atras atenția, însă, a fost agenda pe care o ține în mână, dând senzația că plănuiește ceva.

Citește și: Actrita care a refuzat rolul din "The Notebook" din cauza scenei intime. Cui i-a fost propus rolul initial

Evident, fanii n-au putut să nu observe cât de sexy este artista, mai ales că halatul îi lasă la vedere umerii, precum și picioarele perfect tonifiate.

”Ești frumoasă.”/ ”Arăți minunat!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani, în timp ce alții n-au ezitat să-i ceară să lanseze un nou album în spaniolă.

Intrebarea zilei

Până la ce vârstă vi se pare sănătos să dormiți în același pat cu copilul dvs?

Partenerii Nostri