Aline Limas
Divertisment

Fosta asistentă medicală Aline Limas / Foto: Profimedia

Cea mai sexy asistentă medicală din lume a renunțat la job pentru a poza în ipostaze provocatoare. "Am găsit o nouă pasiune"

Brazilianca Aline Limas a fost supranumită "cea mai sexy asistentă medicală din lume" de către cei de la Playboy. După ce a slăbit multe kilograme și și-a recăpătat stima de sine, a renunțat la jobul pentru care a studiat și s-a făcut model. Acum nu mai iese din costume de baie și ținute sumare, iar conturile ei de pe rețelele sociale sunt pline de poze provocatoare.

Aline și-a uimit admiratorii nu numai cu titlul de cea mai sexy asistentă medicală, ci și cu transformarea fizică. Aceasta a dat jos peste 20 de kilograme și a făcut o schimbare radicală, scrie Daily Record.

Citește și: Ea e asistenta medicală criticată pentru că arată provocator în uniformă. E acuzată că-și expune formele în mod intenționat

Era asistentă de terapie intensivă și a renunțat la job pentru a poza în ipostaze provocatoare

Aline Limas
Fosta asistentă medicală Aline Limas / Foto: Profimedia

În 2017, cântarul îi arăta 90 de kilograme, dar acum nu sare de 68. Pe rețelele sociale, Aline a scris: "E incredibil că o revistă emblematică precum Playboy mi-a dat acest titlul. Am renunțat a stetoscop pentru camere și nu mi-am imaginat niciodată că asta mă va duce atât de departe".

Tânăra de 30 de ani a spus că și-a dorit să slăbească nu numai pentru a-și îmbunătăți sănătatea, ci pentru mai multă încredere în propria persoană. Această stimă de sine a făcut-o să ia o decizie radicală: a renunțat la a mai fi asistentă pentru a face conținut online. Nu se teme să exploreze și zone mai deocheate, așa că pozele ei pline de senzualitate fac senzație și îi aduc și bani.

Citește și: Eiza Gonzalez susține că a ratat roluri pentru că „e prea frumoasă”: „Mi se spunea că sunt prea sexy”

Aline Limas
Fosta asistentă medicală Aline Limas / Foto: Profimedia

"Mi-a plăcut întotdeauna să am grijă de oameni, dar am găsit o nouă pasiune în a mă exprima prin crearea de conținut. După ce am slăbit, mi-a crescut încrederea și m-am simțit pregătită pentru această nouă perioadă din viața mea. E minunat să fiu recunoscută într-o manieră unică și specială", a mai spus Aline.

Până în februarie, blonda a fost asistentă de terapie intensivă. În timpul liber, destul de limitat, făcea conținut online. După ce a renunțat la job, s-a dedicat mediului online. Deși îi merge bine, foștii colegi o judecă pentru pozele puse pe site-uri deocheate. "Pentru cei care m-au judecat că am ales o alte cale, iată dovada că a meritat să-mi urmez visul. Dacă a fi sexy și a avea succes este o problemă, atunci sunt fericită ca eu să fiu soluția", a încheiat tânăra.

Citește și: O bunică de 64 de ani trage la sală cot la cot cu nepoata ei. Nu pare că le desparte o diferență de 43 de ani: “Cel mai sexy duo”

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri