Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez/ Profimedia
Divertisment

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez/ Profimedia

Câți bani va trebui să plătească Cristiano Ronaldo dacă o părăsește pe Georgina. Suma uriașă pe care trebuie să i-o dea lunar

Cristiano Ronaldo, unul dintre cei mai renumiți fotbaliști din lume, va trebui să plătească o sumă considerabilă dacă relația sa cu Georgina Rodriguez ar ajunge vreodată la final.

Potrivit publicației Times Now News, Ronaldo s-a angajat printr-un acord contractual să îi asigure Georginei un venit lunar de 100.000 de euro, pe toată durata vieții ei, în cazul unei despărțiri. Acest acord a fost stabilit pentru a-i garanta iubitei sale o stabilitate financiară pe termen lung, demonstrând încă o dată grija pe care o are pentru bunăstarea ei.

Citește și: Cum a pozat-o Cristiano Ronaldo pe iubita lui pe plaja din Abu Dhabi. Georgina Rodriguez se mândrește cu forme voluptoase

Urmărește o serie de documentare despre casa regală britanică. Din viața familiei regale, pe DIGI Life și DIGI Online, duminică, de la 11:25.

Pe lângă această sumă lunară impresionantă, acordul mai prevede că Georgina va deveni proprietara vilei de lux din Madrid, în cazul unei separări. Această proprietate, cumpărată de Ronaldo în 2010 pentru aproximativ 5 milioane de euro, se întinde pe 950 de metri pătrați și este situată pe un teren de 4.000 de metri pătrați. Vila, care reflectă statutul și succesul sportivului, este una dintre cele mai impresionante din capitala Spaniei.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez/ Profimedia
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez/ Profimedia

Relația dintre Ronaldo și Georgina a început în 2016, când s-au întâlnit într-un magazin Gucci din Madrid, unde ea lucra ca vânzătoare. De atunci, cei doi au format un cuplu puternic și au întemeiat o familie împreună. Prima lor fiică, Alana Martina, s-a născut în 2017, urmată de un alt copil al cuplului. În plus, Ronaldo mai are alți trei copii: Cristiano Junior, gemenii Eva și Mateo, născuți prin intermediul unei mame surogat.

Citește și: Georgina Rodriguez, iubita lui Ronaldo, mărturisiri sfâșietoare: ”Anul 2022 a fost cel mai complicat din viața mea!”

În prezent, Cristiano Ronaldo joacă pentru Al-Nassr, un club din Arabia Saudită, unde câștigă în jur de 200 de milioane de euro anual, consolidându-și poziția ca cel mai bine plătit fotbalist din lume. Cu o avere estimată la 650 de milioane de euro, Ronaldo este nu doar unul dintre cei mai bogați sportivi, ci și o figură extrem de influentă pe rețelele de socializare. Împreună cu Georgina, el atrage atenția a peste 700 de milioane de urmăritori pe Instagram, unde cuplul împărtășește momente din viața lor plină de lux și opulență.

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri