Jennifer Lopez, surprinsă în timp ce săruta cu Ben Affleck
Divertisment

Jennifer Lopez, surprinsă în timp ce săruta cu Ben Affleck / Profimedia Images

Adevărul despre relația dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck. Ce s-a întâmplat între ei în cei 18 ani în care au fost despărțiți

Vestea că Jennifer Lopez s-a întors în brațele lui Ben Affleck, la aproape 18 ani de când au pus capăt logodnei, a surprins pe toată lumea, însă acum au apărut noi detalii despre relația dintre ei. Mai exact, în cadrul unui interviu acordat în 2020, actorul mărturisea că vorbește cu artista.

Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt în centrul atenției de când s-a aflat că formează un cuplu, însă vestea n-ar fi trebuit să surprindă pe nimeni, întrucât cei doi au păstrat legătura și aveau o legătură frumoasă.

Astfel, în cadrul unui interviu acordat în urmă cu un an de zile, în care a vorbit despre dependența de alcool și despre divorțul de Jennifer Garner, Ben Affleck a dezvăluit că vorbește constant cu Jennifer Lopez.

Citește și: Jennifer Lopez, nemachiată, fară filtre și editări. Cum a fost surprinsă artista după o vizită făcută lui Ben Affleck

În ciuda faptului că cei doi au decis să pună punct logodnei în 2004, ei au păstrat legătura în tot acest timp, potrivit declarațiilor făcute de Ben Affleck în New York Times.

”Am păstrat legătura constant cu ea.”, a mărturisit Affleck atunci când a fost întrebat de fosta logodnică.

”O respect foarte mult!”, mai spunea el atunci.

Dezvăluirile au fost făcute chiar de jurnalistul care a realizat interviul cu Affleck, prin intermediul unei postări făcute pe Twitter.

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck plănuiesc deja un viitor împreună. Ce a declarat o sursă apropiată artistei

Mama lui Jennifer Lopez, cea mai mare fană a relației fiicei ei cu Ben Affleck

Citește și: Mama lui Jennifer Lopez, cea mai mare fană a relației fiicei ei cu Ben Affleck: "Este încântată că sunt din nou împreună"

Conform unor surse citate de cei de la People, Guadalupe, mama lui J.Lo, aprobă relația fiicei ei cu actorul de 48 de ani. Mai mult, femeia a fost văzută în compania lui Ben în Las Vegas, acolo unde acesta regizează un proiect special. "Lupe a fost acolo să filmeze un cameo (scenă în care o celebritate apare în propriul rol - n.r.). În trecut, mama lui Jennifer și Ben erau foarte apropiați. Guadalupe a ținut mult la el. A fost foarte tristă când lucrurile nu au mers între ei, așa că este încântată că sunt din nou împreună. Jennifer este foarte apropiată de mamă și este foarte important pentru ea ca persoana cu care este într-o relație să se înțeleagă cu mama ei. Lui Jennifer îi place ideea că Ben și Guadalupe au petrecut timp împreună. Amândurora le plac jocurile de noroc și s-au distrat pe cinste la hotelul Wynn", a declarat o sursă din apropierea lui J.Lo pentru publicația menționată anterior.

Intrebarea zilei

Anul acesta marcați cumva Halloween-ul?

Partenerii Nostri