UCL_g
Comunicate

Din septembrie, spectacolul campionilor UEFA Champions League, UEFA Europa League și UEFA Conference League se vede la Digi Sport

Digi Sport își menține promisiunea de a aduce publicului cele mai importante și atractive competiții și anunță că toate cele patru canale de sport din portofoliul DIGI vor transmite următoarele trei sezoane UEFA Champions League, UEFA Europa League și UEFA Conference League. Cele mai bune echipe de club și marile vedete ale sportului rege se vor întrece în edițiile de excepție ale acestor evenimente de referință.

Începând cu luna septembrie, cele mai așteptate competiții revin pe teren și pe micile ecrane, iar Digi Sport duce spectacolul campionilor la un alt nivel pentru ca telespectatorii să se bucure de cele mai impresionante evoluții fotbalistice.

UEFA Champions League își va păstra locul de frunte în grila de programe Digi Sport, cu un format nou și îmbunătățit. Sezonul 2024-2025 aduce o schimbare semnificativă în configurația sistemului de desfășurare a competiției: trecerea de la faza grupelor cu 32 de cluburi participante la o ligă extinsă formată din 36 de echipe. Astfel, numărul de etape va crește de la 6 la 8, iar totalul meciurilor disputate va ajunge la 189, cu 64 de partide mai mult decât în formatul anterior.

Marea surpriză pentru telespectatorii Digi Sport este că, începând din această toamnă, vor avea ocazia de a urmări și celelalte două competiții europene UEFA Europa League și UEFA Conference League. Sistemul UEFA Europa League va fi aliniat cu cel al UEFA Champions League, cu 189 de meciuri programate în sezonul următor. Totodată, UEFA Conference League va include o ligă extinsă de 36 de echipe și 6 etape înainte de faza eliminatorie. Astfel, în serile de marți, miercuri și joi, Digi Sport devine scena unde starurile fotbalului mondial își vor da întâlnire în dueluri senzaționale, care vor urca acțiunea și suspansul la cote maxime.

În fiecare vară, Digi Sport va continua să transmită Supercupa Europei, în cadrul căreia câștigătoarea UEFA Champions League va înfrunta echipa învingătoare din UEFA Europa League din sezonul precedent. Astăzi, de la ora 22:00, pe Digi Sport 1, va fi difuzat meciul dintre Real Madrid și Atalanta.

"Suntem încântați să aducem aceste competiții europene de top în casele telespectatorilor noștri. Schimbările din structura competițiilor vor oferi și mai multă diversitate și dramatism, iar Digi Sport va fi gazda perfectă pentru a trăi împreună emoția fotbalului european." a declarat Mircea Șai, Manager de Proiect Digi Sport.

Despre Digi Sport:

Urmăritorii Digi Sport au acces atât la cele mai iubite competiții sportive de înaltă calitate din România – Superliga, Liga 2 și Cupa României – cât și din lume, acoperind evenimentele fotbalistice prestigioase, precum UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Conference League, Premier League, LaLiga, Serie A, Bundesliga și UEFA European Qualifiers, dar și campionatele europene și mondiale de handbal și MotoGP. De asemenea, Digi Sport difuzează, în exclusivitate, în fiecare an, turneele de mare impact din circuitul WTA, în care evoluează și sportivele din România, precum și competițiile ATP.

Televiziunile Digi Sport 1, 2, 3, 4 și site-ul digisport.ro fac parte din Grupul Digi, alături de televiziunea de știri Digi24, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, postul Film Now (pay-tv), televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile de muzică UTV, Music Channel, Hit Music și posturile de radio Pro FM, Digi FM, Dance FM și Chill FM.

Etichete: digi sport , ucl , uecl

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?