Motivul pentru care un bărbat a angajat un detectiv particular să o urmărească pe logodnica sa: „Sunt devastat de ce a aflat”

Un bărbat din Statele Unite a rămas devastat după ce suspiciunile sale cu privire la infidelitatea logodnicei sale au fost confirmate de un detectiv particular. Cazul a stârnit un val de reacții pe internet, mai ales după ce acesta și-a împărtășit experiența pe o platformă de socializare. 

În postarea sa pe Reddit, bărbatul a explicat cum a ajuns la decizia de a angaja un detectiv. El și logodnica sa erau împreună de cinci ani, iar în fiecare an, ea pleca într-o excursie cu prietenele sale. Cu toate că nu avea dovezi clare, bărbatul simțea că există ceva ciudat în legătură cu aceste călătorii.

„Poate că era vorba despre schimbările ușoare în comportamentul ei după excursii sau despre conversațiile criptice pe care le auzeam din când în când”, a mărturisit el.

Citește și: Val de reacții după ce un bărbat a mărturisit că nu vrea să fie văzut în public cu soția lui: „Urăsc felul în care se îmbracă”

Deși recunoaște că i-a fost „profund rușine” pentru că a luat o astfel de decizie, bărbatul a decis să își urmeze instinctul și a angajat un detectiv particular să o urmărească pe logodnica sa în timpul celei mai recente vacanțe.

„Am primit veștile în urmă cu câteva zile și, pe cât de mult regret că i-am încălcat intimitatea, suspiciunile mele nu erau neîntemeiate”, a scris el.

Detectivul a confirmat cele mai mari temeri ale bărbatului – logodnica sa avea o aventură în timpul acestor excursii. Aceasta a fost o lovitură devastatoare pentru el, care a ajuns să se întrebe cum ar trebui să procedeze mai departe. Într-un moment de sinceritate, bărbatul a mărturisit că este prins într-o „furtună de emoții”, simțindu-se trădat și confuz, relatează publicația The Mirror.

„Pe de o parte, regret profund că nu am avut suficientă încredere în ea pentru a discuta deschis despre asta. Pe de altă parte, trădarea din partea ei se simte și mai semnificativă. O iubesc, dar nu mai pot să văd un viitor împreună”, a spus el.

Citește și: O primă întâlnire s-a transformat într-un dezastru după ce femeia a aflat care a fost „cel mai frumos moment din viața” bărbatului

După ce și-a împărtășit povestea, bărbatul a cerut sfatul utilizatorilor despre cum ar trebui să abordeze situația, iar comunitatea online a reacționat imediat. Majoritatea i-au sugerat să discute cu logodnica lui și să fie sincer în legătură cu ceea ce a descoperit. El a revenit pe platforma de socializare și a povestit că i-a oferit logodnicei sale șansa de a spune adevărul, întrebând-o dacă are „ceva de împărtășit despre călătoria ei”.

Ea a negat orice implicare în altă relație, ba mai mult, l-a acuzat că exagerează și că nu are motive să fie suspicios. „M-a făcut să îmi pun la îndoială propriile percepții și realitatea”, a povestit bărbatul.

Însă, după această discuție, bărbatul nu a mai putut să rămână tăcut. Având dovezile furnizate de detectiv, a decis să o confrunte direct în legătură cu aventura. „A fost surprinsă și a întrebat imediat de unde știu. I-am spus adevărul, că am angajat un detectiv particular”, a relatat el. „Nu am văzut-o niciodată atât de furioasă în toți anii petrecuți împreună”, a spus bărbatul.

Citește și: Cum și-a dat seama o femeie că soțul ei îi este infidel. Detaliul care i-a scăpat acestuia când i-a trimis o fotografie soției sale

Bărbatul a luat decizia să pună capăt relației chiar atunci, deși a încercat să păstreze o atitudine calmă și matură. A ales să o acopere financiar pe termen scurt, pentru ca ea să aibă timp să-și găsească o nouă locuință și să se mute. 

Reacțiile utilizatorilor au fost în mare parte de susținere față de bărbat. Mulți i-au lăudat calmul și maturitatea de care a dat dovadă în abordarea acestei situații dificile: „Ai făcut ceea ce trebuia să faci. Felicitări pentru că ai avut curajul să înfrunți adevărul și să nu rămâi blocat într-o relație toxică”./ „Ea și-a arătat adevăratul caracter. Din fericire, nu v-ați căsătorit și ai descoperit adevărul înainte de a fi prea târziu”.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.