Tendințele în materie de coafuri, machiaj și manichiură în anul 2021

După un an controversat ca 2020, avem nevoie de un nou început pe toate planurile, inclusiv pe cel al frumuseții, motiv pentru care mai mulți experții în beauty au dezvăluit tendințele pe care trebuie să le cunoașteți pentru 2021.

Iată care sunt tendințele în materie de coafuri, machiaj și manichiură în anul 2021

1. Tendințe machiaj 2021- Look-ul anilor 80' se întoarce

sursă: https://www.instagram.com/p/CH0cNUnBapL/

Hollie Ellis, make-up artist la Bobbi Brown, cu peste 14.000 de urmăritori pe Instagram, a dezvăluit că tendințele de machiaj populare în anii 80', precum nuanţele îndrăznețe și smoke eyes, se vor întoarce în anul 2021.

Fie că este vorba de machiajul ochilor sau cel al buzelor, aceasta recomandă folosirea unor culori intense, care să îți pună în evidenţă trăsăturile. Pentru machiajul buzelor, Hollie Ellis recomandă folosirea unui creion pentru buze, pentru a obține acel contur clar și curat, urmat de un ruj mat, într-o culoare îndrăzneață.

Când vine vorba de machiajul ochilor, aceasta recomandă folosirea unui creion kohl pentru a obține acel efect de smokey eyes, care nu se demodează niciodată.

Citeşte şi: Remedii naturiste împotriva căderii părului. Ce poți face înainte să dai banii pe alte produse

2. Tendințe coafuri / tunsori 2021: "Curtain bangs" și bobul scurt

sursă: https://www.instagram.com/p/B8OfaegF9B7/

Conform Nickly Clarke, stilistul celebrităților, bretonul tip perdea (curtain bangs) va fi unul dintre trendurile anului 2021.

"Bretonul tip perdea este incredibil de versatil, funcționând pe orice lungime de păr, fiind perfect atât pentru un look edgy cât și pentru unul mai conservator."

Acesta recomandă coafarea restului părului în bucle lejre, pentru a permite bretonului să fie centrul atenției.

Tot Nicky Clarke vorbește și despre tunsoarea bob, în scări, care va reveni ca trend în anul 2021. Acesta recomandă alegerea unui bob până la lungimea umerilor, pentru un impact mai mare, pe care îl puteți stila în bucle lejere, cu o cărare pe mijloc sau într-o parte, ori printr-un breton care să completeze look-ul.

3. Tendințe unghii 2021 - Manichiura simplă

Lynn Grey, expert în unghii pentru brandul "Mavala Natural Nail Care", a dezvăluit că cele mai populare culori de unghii pentru 2021 vor fi aqua, metalice, nuanțele curcubeului și cele naturale.

În ceea ce priveşte modelele de unghii ale anului 2021, acestea vor fi ușor de realizat, astfel le veți putea recrea singure acasă, și se vor baza pe culorii vii și distractive, pentru a uita de perioada gri din timpul izolării.

Citeşte şi: Cele mai bune uleiuri de păr. Cum să ai un păr frumos și sănătos cu ajutorul remediilor naturiste

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.