Soția lui Bruce Willis, puternic afectată de boala starului: Pun nevoile familiei mai presus de ale mele, ceea ce nu servește nimănui
Este o perioadă dificilă pentru soția lui Bruce Willis. Încă șocată de diagnosticul primit de legendarul actor în vârstă de 67 de ani, Emma Heming Willis a mărturisit că problemele, nevoile celorlalți și toate grjile pe care și le face îi afectează sănătatea mintală.
Într-un interviu pentru The Bump, fostul model în vârstă de 43 de ani a declarat: „Pun nevoile familiei mele mai presus de ale mele, ceea ce am descoperit că nu mă face deloc o eroină”.
„Toată această grijă pentru ceilalți din casă mi-a afectat sănătatea mintală și starea de sănătate în general, ceea ce nu a servit nimănui din familia mea”, a dezvăluit ea.
Soția starului din „Die Hard” a explicat că acum încearcă să-și facă mai mult timp pentru propriile nevoi:
„Cineva mi-a spus, nu cu mult timp în urmă, că atunci când îți pasă prea mult de alții, ajungi să nu mai ai grijă de tine. M-am oprit un moment și mi-am dat seama că a rezonat cu adevărat cu mine.”
Emma și Bruce au împreună două fete, de 10 și opt ani, Mabel și Evelyn.
„Nu am grijă de mine așa cum ar trebui, dar știu că am niște nevoi de bază, obligatorii, cum ar fi sportul”, a continuat ea, adăugând: „Cred că este important să găsești acel lucru care te face să te simți bine și să începi să construiești de acolo”.
Dezvăluirile vin la aproximativ șase săptămâni după ce Emma, care s-a căsătorit cu Bruce în 2009, a făcut publică o declarație comună cu fosta lui soție, Demi Moore, și cele trei fiice ale fostului cuplu, prin care au anunțat diagnosticul lui Willis.
Bruce „își ia adio de la cariera de actor, care a însemnat atât de mult pentru el”, după ce „s-a confruntat cu unele probleme de sănătate și a fost recent diagnosticat cu afazie, boală care îi afectează abilitățile cognitive”, se afirma în textul respectiv.
Specialiştii de la Mayo Clinic din Statele Unite au precizat că afazia apare adeseori după un accident vascular cerebral sau după un traumatism cranian şi îl împiedică pe pacient să comunice în mod normal.
Citește și: