Liam Payne era tatăl unui băiat de 7 ani, pe care-l adora: "Este mini eu". Relația lor era unică: "Se uita la mine ca la un supererou"

Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la numai 31 de ani. Acesta se afla în vacanță în Argentina. În urmă cu două săptămâni fusese la concertul lui Niall Horan, fostul lui coleg de trupă, și își prelungise vacanța în Buenos Aires. Liam a murit după ce a căzut de la etajul al treilea al hotelului în care era cazat. Nu fusese niciodată căsătorit, dar era tatăl unui băiețel de 7 ani.

Pe lângă succesul cunoscut încă de când era adolescent, Liam Payne era și tată. Ultimele cuvinte emoționante ale artistului în legătură cu fiul lui de 7 ani, Bear, au ieșit la suprafață după moartea șocantă a cântărețului.

În martie 2017, iubita lui Liam de la acea vreme, cântăreața Cheryl Cole de la trupa Girls Aloud, l-a născut pe fiul lor, Bear. Despre puștiul lui de 7 ani, Liam făcea declarații în luna august a acestui an. Îl numea "mini eu".

Citește și: Glorie și greutăți pentru Liam Payne. Totul despre viața lui scurtă, dar intensă și ultimele lui zile. A devenit faimos la 16 ani

Cheryl Cole l-a făcut tată de băiat pe Liam Payne

Într-un clip postat atunci pe Instagram, când împlinea 31 de ani, Payne vorbea despre fiul lui: "Nu am primit încă 'șosete de tată'. O să vorbesc cu fiul meu în curând, ceea ce mă entuziasmează foarte mult. Dumnezeu să-l binecuvânteze. Crește atât de repede acum. E un băiat mare și pare un mini eu. De parcă avem aveam nevoie de încă un eu în lume", se amuza el atunci.

Liam Payne și Cheryl Cole au avut o relație. / Foto: Profimedia

În 2016, Liam începea o relație cu Cheryl Cole, iar un an mai târziu au devenit părinți. În 2018, însă, s-au despărțit. Cei doi artiști și-au ținut fiul departe de lumina reflectoarelor. În 2022, într-un interviu pentru People, solistul vorbea cu dragoste despre băiețel. "Îl văd de două ori pe săptămână, uneori de trei ori. Și mă asigur că atunci când ne întâlnim, are parte de mine prezent 100%. Nu stau pe telefon și nu sunt cu gândul în altă parte. Îmi place să-i ofer aceste momente și este important; are nevoie de asta în viața lui. Are nevoie de tatăl său în viața lui, iar eu sunt fericit că se uită la mine ca la un supererou. Sper să rămână așa", spunea el.

Citește și: După ce soțul i-a murit, o femeie a purtat verigheta lui pe un lănțișor. După un an, a descoperit un detaliu pe inel: “M-a șocat”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liam Payne (@liampayne)

Liam Payne a murit la 31 de ani, după ce a căzut de la geamul camerei sale de hotel din Argentina

"Liam James Payne, compozitor şi chitarist, fost membru al grupului One Direction, a murit astăzi după ce a căzut de la etajul trei al unui hotel" dintr-un cartier al capitalei Argentinei, a anunţat poliţia într-un comunicat. Poliţia a răspuns la "un apel la 911 (numărul de urgenţă) semnalând un bărbat agresiv care ar fi putut fi sub influenţa drogurilor sau a alcoolului", potrivit comunicatului.

Hotelul din Buenos Aires unde era cazat Liam Payne. / Foto: Profimedia

Potrivit şefului serviciilor de urgenţă, Alberto Crescenti, Liam Payne prezenta "răni foarte grave în urma căderii, am constatat decesul, nu a existat nicio posibilitate de resuscitare", a declarat la televiziunea locală.

El a precizat că serviciile de urgenţă au primit un apel la ora locală 17.04, (20.04 GMT). Şapte minute mai târziu o echipă a ajuns la locul tragediei şi nu a putut decât "să constate moartea acestui bărbat", înainte de a descoperi "mai târziu că era cântăreţ într-un grup". A fost deschisă o anchetă pentru a stabili cauzele morţii.

Citește și: Hayden Panettiere, primele declarații după decesul fratelui ei: „Misiunea mea era să-l protejez!” Jansen a murit subit, la 28 de ani

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.