Liam Payne și Ant Middleton
Actualitate

Liam Payne și Ant Middleton / Instagram

Unul dintre prietenii lui Liam Payne, întrebat în direct de moartea artistului: „Sunt șocat, e prima dată când aud asta!”

Unul dintre prietenii lui Liam Payne, Ant Middleton, a aflat că fostul membru al trupei One Direction s-a stins din viață, cu puțin timp de a intra în direct în emisiunea Sunrise.

Middleton, care a filmat documentarul „Ant Middleton& Liam Payne: Straight Talking, with Payne, în 2019, a spus că muzicianul a fost „ca un frate pentru el”: „Sunt șocat, evident că este prima dată când aud asta”, a spus el în cadrul interviului.

Citește și: Liam Payne era tatăl unui băiat de 7 ani, pe care-l adora: "Este mini eu". Relația lor era unică: "Se uita la mine ca la un supererou"

„Am vorbit cu Liam destul de des, era unul dintre prietenii mei. WOW, sunt șocat. E prima dată când aud despre asta”, a spus Ant atunci când a fost întrebat de moartea prietenului său, care și-a pierdut viața după ce a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires, Argentina.

„Nu știu ce să spun despre asta. Trebuie să iau legătura cu oamenii apropiați să aflu ce s-a întâmplat cu prietenul meu. Așa cum puteți vedea, sunt într-o zonă în care e zgomot. Da, transmit condoleanțe tuturor celor apropiați lui Liam și sper să afle ce s-a întâmplat cu el”.

Aventurierul britanic a avut numai cuvinte frumoase de spus despre regretatul cântăreț, insistând: „Avea o aură minunată în jurul său, era un tip extraordinar, cu o energie pozitivă. Era un vizionar, mereu gândea și visa măreț, de aceea a ajuns acolo unde era”, a mai spus el, potrivit People.

Citește și: Louis Tomlinson de la ”One Direction”, marcat de pierderea mamei și a surorii lui: ”Nu vreau ca oamenilor să le fie milă de mine!”

„E atât de trist să vezi că un tip atât de pozitiv a murit atât de tânăr”, a mai spus el.

El i-a adus, de asemenea, un tribut și printr-o postare pe care a făcut-o pe rețelele sociale: „A fost unul dintre răsăturile pe care le-ai surprins acolo, prietene. Un bărbat pozitiv cu o inimă bună. Mă bucur că prietenia noastră a crescut și că am fost cineva pe care te-ai putut baza. Este timpul să ai grijă de mine, frate. Te iubesc și îmi vei lipsi. Condoleanțele mele sincere se îndreaptă spre familia lui Liam în aceste momente grele!

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Care a fost cauza morții lui Liam Payne

O examinare postmortem a constatat că Payne a murit din cauza multiplelor traume şi a „hemoragiei interne şi externe”, ca urmare a căzăturii, potrivit News.ro. 

Rapoartele spun că personalul hotelului a efectuat două apeluri către serviciile de urgenţă, înregistrările audio dezvăluind că un membru al personalului a cerut asistenţă pentru un oaspete care era „intoxicat cu droguri şi alcool”.

Poliţia din capitala Argentinei a declarat că în camera de hotel a starului muzical a găsit „dezordine totală”, cu „diverse obiecte sparte”.

Payne, care s-a născut în Wolverhampton, şi-a lansat albumul solo de debut LP1 în decembrie 2019, care a inclus melodiile „Polaroid” şi „Strip That Down” featuring Quavo.

Citește și: Glorie și greutăți pentru Liam Payne. Totul despre viața lui scurtă, dar intensă și ultimele lui zile. A devenit faimos la 16 ani

Unul dintre cele mai populare cântece ale sale, „For You”, a fost o colaborare cu Rita Ora pentru filmul „Fifty Shades Freed” în 2018.

La câteva ore după moartea sa, Ora a cântat melodia lor în timp ce o imagine a celor doi era proiectată pe ecranul din spatele ei în timpul unui spectacol în Osaka, Japonia.

Intrebarea zilei

Până la ce vârstă vi se pare sănătos să dormiți în același pat cu copilul dvs?

Partenerii Nostri