La ce vârsta și-a făcut Janice Dickinson prima operație estetică. Se întâmpla pe vremea când avea o aventură cu Sylvester Stallone 

Janice Dickinson, supermodelul în vârstă de 69 de ani, a dezvăluit că a avut prima intervenție de chirurgie estetică la vârsta de 32 de ani, pe vremea când avea o aventură cu celebrul actor Sylvester Stallone. Într-un nou episod al podcastului „Off The Vine”, cu Kaitlyn Bristowe, vedeta a explicat că a recurs la un „mini-lifting” pentru a corecta apariția semnelor timpurii ale îmbătrânirii.

„Mă întâlneam cu Sylvester Stallone și aveam 32 de ani”, a declarat Dickinson. „Am observat că am început să am gușă”. 

Un mini-lifting facial abordează semnele timpurii ale îmbătrânirii, corectând pielea lăsată din partea inferioară a feței. Procedura necesită incizii mai mici decât un lifting facial tradițional și are un timp de recuperare minim, iar rezultatele pot dura până la 10 ani.

Citește și: Cum arată controversata Janice Dickinson, aflată la a patra căsătorie

Dickinson i-a sugerat lui Bristowe, despre care a spus că este la vârsta la care aceste semne devin o preocupare, să ia în considerare și ea un mini-lifting. „Fă-ți un mini-lifting facial. Pe mine m-a făcut să mă simt bine până săptămâna trecută, când am observat ridurile din zona buzelor. Nu fuma. E cel mai rău lucru pe care poți să-l faci”, a susținut supermodelul. De asemenea, întrebată dacă regretă vreo intervenție chirurgicală anterioară, Dickinson a răspuns fără ezitare: „Oh, nu”.

Janice Dickinson/ Profimedia

Janice a fost întotdeauna deschisă cu privire la intervențiile sale estetice. De-a lungul timpului, ea a suferit multiple proceduri, inclusiv o operație de mărire a sânilor, o abdominoplastie, lifting la gât și față și o liposucție. A încercat și tratamente injectabile precum Botox, dar susține că volumul buzelor ei este natural.

Citește și: Un bărbat și-a pierdut interesul față de soția lui după ce femeia și-a făcut operații estetice: „Arătă ciudat. Mă sperie”

În 1994, Janice Dickinson și Sylvester Stallone au avut o aventură în timp ce el era într-o relație cu actuala sa soție, Jennifer Flavin. În 2013, Dickinson a declarat că este în faliment, având datorii mari, inclusiv facturi neplătite pentru proceduri cosmetice. Ea a apărut chiar și în emisiunea "Botched" pentru a corecta o mărire a sânilor nereușită din trecut.

Janice Dickinson, cândva unul dintre cele mai cunoscute modele din lume, a avut o carieră strălucită în modă, apărând pe copertele unor reviste de renume și colaborând cu case de modă celebre. De asemenea, a fost judecător la „America's Next Top Model” și a apărut în alte emisiuni de televiziune. În prezent, este căsătorită cu doctorul Robert „Rocky” Gerner, un psihiatru din LA, după ce a învins cancerul de sân, fiind diagnosticată în martie 2016.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.