Kate Hudson, alături de fiul ei cel mare la o prezentare de modă în Veneția. Ryder are 20 de ani și este mândria mamei sale

Kate Hudson și fiul ei cel mare au cucerit toate privirile la o prezentare de modă în Veneția, Italia. Ryder Robinson și-a însoțit mama la evenimentul din Piazza San Marco.

Actrița în vârstă de 45 de ani și băiatul ei de 20 de ani au arătat super șic. 

Kate a purtat o rochie neagră cu mâneci lungi și cu o crăpătură largă ce i-a lăsat piciorul la vedere. Și-a evidențiat talia cu ajutorul unei curele asortate și și-a completat lookul cu cercei albaștri și pantofi cu toc. 

Episoadele care au făcut-o pe Goldie Hawn să nu mai stea fără pază acasă: "Mi-au luat o mulțime de lucruri"

Ryder este primul copil al lui Kate Hudson, din relația cu fostul ei soț Chris Robinson.

Kate mai are un băiat, Bingham, în vârstă de 12 ani, cu solistul Muse, Matt Bellamy, dar și o fiică, Rani, în vârstă de cinci ani, cu actualul ei logodnic, Danny Fujikawa.

În Italia, vedetei din „Glass Onion” i s-a alăturat și iubitul ei. Danny și-a serbat în Veneția ziua de naștere.

Kate Hudson are o relație specială cu mama ei, Goldie Hawn

Kate Hudson este fiica celebrei actrițe Goldie Hawn, pe care o consideră un model excelent. Cele două au avut întotdeauna o relație foarte apropiată, iar într-un interviu cu E! News, Hudson a dezvăluit că și-a propus mereu să reușească să găsească echilibrul în tot ceea ce face, la fel ca Hawn.

„Spre deosebire de cum cred eu că se vede din exterior, pentru mine familia noastră este despre cine suntem noi ca oameni”, a explicat ea.

„Nu vreau să o depășesc pe mama în carieră. Ea este unică. Ea este un nume. Face parte dintr-o generație diferită”. „Îmi place însă foarte mult să imit felul cum a echilibrat ea cariera cu maternitatea.”

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.