Cum arată un model celebru fără machiaj. Kendra Wilkinson, fosta iubită a lui Hugh Hefner, nu se ferește să iasă naturală în public

Kendra Wilkinson, fosta iubită a lui Hugh Hefner și unul dintre cei mai apreciați iepurași, nu se ferește să iasă fără machiaj în public.

Vedeta, în vârstă de 36 de ani, cunoscută și pentru rolul în reality show-ul, "Girl Next Door”, creat de Kevin Burns și Hugh Hefner, fondatorul revistei Playboy, a fost surprinsă complet naturală pe străzile din California. Tânăra ieșea dintr-un magazin de alimente, alături de o prietenă, iar paparazzi vigilenți au fotografiat-o de îndată.

Kendra Wikinson, Foto: Profimedia

Citește și: Izabel Goulart, în centrul atenției la Cannes. Brazilianca cu corp perfect a făcut furori într-o ținută nonconformistă

Deși în timpul aparițiilor la marile evenimente Kendra este dischisita din cap până în picioare, de data aceasta, modelul a fost văzut într-o ținută sport, obișnuită, cu chipul lipsit de machiaj și ars de razele sorelui, precum și părul nearanjat. În ciuda acestui lucru, Wilkinson a arătat extrem de bine, demonstrând că frumusețea sa nu se datorează ajutorului stiliștilor și machiajului profesional, ci geneticii.

Kendra Wikinson, Foto: Profimedia

Citește și: Eva Herzigova, ca pe podiumul de modă la Festivalul de Film de la Cannes. Modelul de 48 de ani are trei copii și o siluetă de puștoaică

Ce face în prezent Kendra Wilkinson

Kendra Wikinson, Foto: Profimedia

După ce fanii au adorat-o în reality show-ul Playboy Mansion, Kendra s-a îndreptat spre o altă carieră, cea imobiliară. Tânăra, care este și mama a doi copii, s-a alăturat echipei companiei imobiliare, Douglas Elliman, iar experiența sa va fi redată într-o miniserie documentară numită "Kendra Sells Hollywood", ce va fi lansată toamna aceasta, pe canalul Discovery +.

"Am fost la televizor, pe coperțile revistelor și am împărtășit fanilor mei toate suișurile și coborâșurile din viața mea personală. Acum oamenii pot urmări cea mai nouă aventură a mea ca agent imobiliar. Această„ fată de alături ”este gata să concureze cu armele mari!”, a spus Wilkinson într-un comunicat de presă.

În iunie 2020, Wilkinson a împărtășit fanilor că și-a promovat examenul imobiliar, la doar două săptămâni după ce a împlinit 35 de ani.

„Ceea ce am lucrat în timpul carantinei a fost în cele din urmă răsplătit prin promovarea examenului imobiliar din California de la prima încercare. A fost atât de emotonata încât nu am putut dormi nici măcar un minut, dar am făcut-o și acum pot să respir și să sărbătoresc munca grea”,  a anunțat ea pe Instagram la acea vreme, înainte de a le mulțumi copiilor ei, fiului Hank IV, de 11 ani, și fiicei sale Alijah Mary, 7, pentru sprijinul lor.

Kendra Wikinson și copiii ei, Foto: Profimedia
Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.