Are aproape 67 de ani, dar se mândrește cu o siluetă de invidiat. Melanie Griffith, fabuloasă în colanți și într-un top super mulat

Nu a mai rămas mult timp până când Melanie Griffith va împlini 67 de ani, dar actrița de la Hollywood se mândrește cu o siluetă de invidiat, pe care nu ratează nicio ocazie să și-o etaleze.

Fosta soție a lui Antonio Banderas a mers la sală frecvent în ultima perioadă, iar eforturile ei susținute de a se antrena sunt vizibile, căci are o siluetă pe care orice tânără ar putea să o invidieze.

Melanie Griffith / Profimedia Images

Citește și: Melanie Griffith, apariția care a stârnit îngrijorare. Ce au observat fanii pe fața actriței, la cinci ani de când a învins cancerul

În imaginile surprinse de paparazzi, actrița care va împlini 67 de ani apare în timp ce se îndrepta spre mașină, după o vizită la sală, în Los Angeles.

Melanie Griffith / Profimedia Images

În fotografiile respective, ea apare îmbrăcată în colanți negri și într-un top mulat, alb. Vedeta de la Hollywood și-a completat ținuta cu pantofi sport albi, iar părul și l-a prins la spate. Ochelarii de soare supradimensionați nu-i lipsesc, evident.

Citește și: Stella, fiica lui Melanie Griffith și a lui Antonio Banderas, a împlinit 27 de ani. Mesajul emoționant făcut public de mama ei

Melanie Griffith, criticată pentru intervențiile estetice

Melanie Griffith și-a început cariera de actriță în 1975, iar rolurile din filmele ”Working Girl” și ”Pacific Heights” i-au adus celebritatea. Ani întregi a fost criticată pentru intervențiile estetice de la nivelul feței.

”Nu mi-am dat seama de efectul operaţiilor estetice până n-am auzit oamenii în jurul meu întrebându-se: «Dumnezeule, ce şi-a făcut la faţă?!» M-au durut îngrozitor aceste cuvinte. Atunci m-am dus la un alt doctor, care a început proceduri de dizolvare a substanţei pe care mi-o injectase doctoriţa la care apelasem iniţial. Să sperăm că de acum înainte voi arăta mai normal”, declara Melanie în 2016.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.