Andreea Raicu, parada costumelor de baie în vacanța în Corfu. La 46 de ani e senină, sigură pe ea și cu zâmbetul pe buze
Andreea Raicu tocmai ce a împlinit 46 de ani și se simte mai bine ca oricând în pielea ei. Și arată și extraordinar. La 1,75 m înălțime și o greutate de 60 de kilograme, vedeta are nu numai o siluetă pe care o întreține cu sport, mâncare sănătoasă, meditație și o stare de bine, dar și un tonus de invidiat.
Recunoaște senină că perfecțiunea este obositoare și că nu o mai caută, așa că nu are de ce să nu se arate așa cum este ea cu adevărat. Și în vacanța cea mai recentă, petrecută la un resort din Corfu, a făcut numai lucruri pentru sufletul ei și a reușit să se deconecteze de agenda cu sarcini.
Andreea nu și-a uitat costumele de baie acasă și a pozat fără rețineri în ținutele de plajă. Mai mult, a pus instantaneele și pe rețelele sociale, spre deliciul admiratorilor. Senină, bronzată, cu zâmbetul pe buze, fosta prezentatoare tv a fost cuceritoare cu naturalețea ei.
"Sunt vacanțe în care îmi place să stau, pur și simplu, fără să fac nimic, doar să mă odihnesc, să nu am niciun plan. Acesta este modul în care îmi încarc bateriile. Așa a fost și această perioadă. Am stat la plajă, am dormit, am citit, am făcut sport, am meditat și am mâncat sănătos și gustos. Nu, ultima parte nu a fost o corvoadă, pentru că de când am citit "Revoluția glucozei", mi-a devenit mai ușor să nu ciugulesc (ceea ce uneori mi se pare dificil). Cu o salată înainte de fiecare masă, totul se schimbă. Ar trebui să încerci. Și, cel mai important, nu am lucrat DELOC! Aveam nevoie de asta. Sunt curioasă cât îți ia ție să te deconectezi și să stai pur și simplu fără să faci nimic", a scris Andreea în dreptul pozelor din vacanță.
Andreea Raicu, mereu atentă cu alimentația
Foarte atentă la ceea ce mănâncă și la nevoile corpului ei, Andreea Raicu a ales să scoată din alimentație mai multe produse care nu îi făceau bine, care au multe calorii și care pot strica și tenul. Nici în vacanțe nu face excese și nu se abate de la programul ei alimentar.
"În ce privește alimentația, am adaptat-o la nevoile organismului meu (nu mănânc gluten, lactate, zahăr, iar carne mănânc foarte rar, doar atunci când simt nevoia), și am grijă să mă hidratez… Şi iarăşi foarte importantă pentru mine, ca de altfel pentru toată lumea, este reîncărcarea bateriilor. Practic, ceea ce încerc eu să fac este să nu pierd în nicio zi contactul cu mine însămi, să-mi îngrijesc trupul, dar şi sufletul. (...) Iau unele suplimente alimentare (de pildă, suplimente care susţin activitatea cerebrală, vitamina C, coenzima Q10 etc.), îmi modific unele obiceiuri de viaţă. De exemplu, mănânc mai multe grăsimi, pentru că grăsimile sunt extrem de necesare pentru activitatea cerebrală, dar şi pentru fertilitate", povestea, acum ceva vreme, Andreea Raicu.