Operațiile estetice cu nemiluita i-au adus porecla Catwoman. Cum arată Jocelyn Wildenstein la 84 de ani. "A tocat" peste 2 miliarde $

I se spune "Catwoman" / "Femeia-pisică" pentru că e schimbată total după numeroase operații estetice, are un logodnic mai tânăr și e dependentă de atenție și de filtrele de pe Instagram. Jocelyn Wildenstein, născută în Elveția, a fost căsătorită cu un miliardar care i-a lăsat o avere impresionantă, pe care "a tocat-o".

Timp de 21 de ani, Jocelyn a fost căsătorită cu Alec Wildenstein, un om de afaceri cu care a avut doi copii și care i-a lăsat peste 2 miliarde de dolari la divorț. La 84 de ani, Jocelyn nu renunță la aparițiile mondene. Îi place să fie fotografiată și, cel mai recent, a ieșit din casă alături de logodnicul ei în vârstă de 57 de ani, Lloyd Klein.

În pantaloni de piele, geacă asortată și un top transparent prin care se întrezărea un corset, octogenara și iubitul ei au făcut paradă de gesturi drăgăstoase în Paris. După cina luată la restaurant, cei doi s-au plimbat de mână.

Jocelyn Wildenstein și logodnicul ei, Lloyd Klein / Foto: Profimedia

Citește și: Diferență ca de la cer la pământ! Jocelyn Wildenstein, numită “Femeia-pisică”, păpușă Barbie pe Instagram, total diferită în realitate

Deși spune că a rămas fără bani, după ce și-a cheltuit banii de la divorț, blonda duce încă un stil de viață opulent. Locuiește în New York și merge în vacanțe prin toată lumea. Anul trecut, Jocelyn spunea că e falită și că nu mai are niciun fel de venituri de 8 ani, după ce familia fostului soț i-a tăiat alocația pe care o primea de la divorțul din 1999. Aceasta obținuse 2,5 miliarde la despărțire, plus 100 de milioane plătiți în fiecare an, vreme de 13 ani, potrivit Reuters. Jocelyn a susținut că miliardarul Alec Wildenstein i-a fost infidel.

Într-un interviu dat în 2023 pentru The Sunday Times, ea a spus că Alec, care a murit în 2008, a încercat să dea vina pe ea pentru destrămarea mariajului. Afaceristul a susținut că nu o mai recunoștea pe soția lui, după multele operații estetice care i-au și adus porecla de Catwoman. Vanity Fair scria că nici fostul ei soț nu era străin de operațiile estetice. Ea a exagerat totuși din dorința de a rămâne tânără.

Pare o cu totul altă persoană în pozele pe care le editează și le pune pe Instagram

Citește și: O regină a frumuseții din Rusia, mutilată de operații estetice. Nu mai poate zâmbi sau închide ochii. Doctorii dau vina pe ea

Dacă în pozele făcute de paparazzi, chipul lui Jocelyn Wildenstein este vizibil transformat de operații estetice și trecerea timpului, pe Instagram, unde este foarte activă, are o piele întinsă, fără urme de riduri, ca a unei femei de 30 de ani.

Filtrele și editările o fac să arate mult mai tânără și deloc naturală, fiind mai aproape de aspectul unei păpuși Barbie. Nici iubitul ei în vârstă de 57 de ani nu scapă de artificiile făcute de blondă.

În 2017, "Femeia-pisică" s-a logodit cu designerul Lloyd Klein, după ce bărbatul i-a pus pe deget un inel ce valorează milioane de dolari. Ar fi trebuit să se căsătorească un an mai târziu, dar un scandal de amploare le-a dat planurile peste cap. Jocelyn a fost acuzată de iubit că l-a zgâriat pe piept cu unghiile și cu o foarfecă, într-o altercație ce a avut loc în apartamentul ei din New York, în toiul nopții. Bărbatul a depus plângere, pe care ulterior a retras-o.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.