Monica Anghel și-a schimbat stilul de viață și a dat jos 40 de kg: "N-am slăbit pentru că mi-a zis cineva". Cum fentează pofta de dulce

Monica Anghel s-a schimbat radical în ultimii ani, după ce a ales să-și prioritizeze sănătatea. A slăbit 40 de kilograme, se simte mai bine ca oricând și e în cea mai bună formă fizică în care a fost vreodată. Mai mult, și-a lărgit și orizontul de preocupări și, pe lângă muzică, a devenit și instructor de fitness.

Nu imaginea a determinat-o să slăbească, ci faptul că avea probleme serioase la coloană. A ajuns și la operație și, după ce a trecut cu bine de acest hop, și-a schimbat stilul de viață.

"Dacă nu mă operam pe coloană, n-aș fi slăbit în viața mea. Mâncam prost, mâncam oricând. Am făcut recuperare un an și șase luni după operația pe coloană. Piciorul drept aproape că nu mai era funcțional. În tot acest timp am început să și slăbesc. Am slăbit 30 de kilograme într-un an și șase luni. A venit pandemia, m-am mai îngrășat puțin. De trei ani țin legătura cu un medic diabetolog și nutriționist, am făcut și sport. M-am înscris la trei cursuri: instructor de fitness, consultant nutriționist și consultant psihologie nutrițională. Toate analizele mele sunt impecabile. Înainte de a avea probleme cu coloana erau foarte proaste", spunea Monica acum un an și jumătate.

Citește și: Monica Anghel se urcă zilnic pe cântar, după ce a slăbit zeci de kilograme. “Am program strict de exerciții, nu mă abat o secundă”

Ce mănâncă Monica Anghel după ce a slăbit zeci de kilograme

Acum, artista de 53 de ani are o dietă echilibrată, iar antrenamentele sunt literă de lege. De dulciuri se atinge cât de rar poate, preferând să consume fructe.

„Eu nu am slăbit niciodată pentru că mi-a zis cineva. Aviv, fiul meu, nu a împrumutat din obiceiurile mele alimentare, dar știu clar că este genul de copil care atunci când își dorește ceva, face. El e foarte responsabil. Mi se mai întâmplă câteodată să mai mănânc un dulce. Doar că trebuie să fiu foarte convinsă că atunci când se întâmplă asta trebuie să mănânc ceva dulce. Atunci când mi-e poftă de ceva dulce, mănânc în prima zi un măr. Cel mai mult îmi plac merele românești, ionatane, sunt cele mai bune! Dacă pofta persistă în a doua zi, mai mănânc un măr, mai îmi fac apă cu lămâie și dacă tot persistă pofta de dulce, atunci mă duc și mănânc o prăjitură, de regulă o prăjitură cu frișcă naturală, să fiu sigură că mănânc ceva bun, natural și care chiar îmi place. În ultima vreme nu prea am simțit nevoia de dulce. Sau îmi iau o înghețată de vanilie și o savurez așa, încet-încet”, a spus Monica Anghel pentru click.ro.

"Eu nu mai mănânc combinații, nu mai îmi plac, m-am dezobișnuit. Dar mănânc carne, mănânc pește, mănânc ouă, mănânc brânză, mănânc salate. Câteodată îmi fac o salată din orez sălbatic, cu ton, cu mentă, cu lămâie. Este importantă și cantitatea. Mai sunt însă și perioade când sunt foarte obosită și mi-e foame și din cauza oboselii nu mai am chef să stau să gătesc. Atunci mă duc și-mi cumpăr două pungi de salată deja spălate, le pun în castron, tai repede ceapă, roșii, puțin usturoi, brânză, pun ouă la fiert, puțin jambon copt și îmi fac un castron mare cu salată de obosesc mâncând. Asta poți mânca oricând, fără probleme”, a continuat cântăreața, mândră că se ține de acest stil alimentar și de viață.

Citește și: Dieta cu ajutorul căreia Andreea Marin a slăbit 20 de kilograme. Ce nu mănâncă deloc: “Mă feresc de ele ca de ciumă”

Citește și: A dat jos peste 30 de kilograme și a ajuns o senzație în mediul online. Povestea cofetăresei care și-a convins și soțul să slăbească

 
Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.