Lisa Marie Presley și „ultima ei şansă la stabilitate”. Viața în Anglia a devenit izolare. Doi oameni i-au fost alături la greu

Lisa Marie Presley face dezvăluiri tulburătoare despre viaţa sa, una plină de traume, dependenţă, pierdere şi durere, în memoriile postume, lansate de fiica ei, actrița Riley Keough. Într-un capitol din această carte este abordat și cel de-al patrulea ei mariaj. Trecută deja prin trei căsnicii nereușite, fata legendarului Elvis a hotărât în 2006 să mai dea o șansă iubirii, de data aceasta alături de Michael Lockwood.

Căutarea stabilităţii în Anglia

Lis Marie Presley s-a mutat în Anglia pentru „ultima ei şansă la stabilitate”, cu al patrulea ei soţ, Michael Lockwood.

Ea a cumpărat o proprietate istorică în Rotherfield şi s-a apucat de grădinărit, gătit şi, de asemenea, i-a plăcut să bea ceai lângă şemineu.

Primii doi ani de „viaţă dulce la ţară” au fost „magici”, scrie în cartea fiica ei, cea care a fost desemnată să-i termine de scris volumul, bazându-se pe casete cu înregistrări ale mamei ei, dar, în general, mutarea s-a dovedit a fi nesănătoasă pentru Lisa.

A fost îndepărtată de prietenii ei, singurătatea şi izolarea au avut un impact negativ, iar consumul de droguri a crescut.

Lisa Marie a avut doar doi prieteni citaţi în acea perioadă: regretatul chitarist englez Jeff Beck şi fosta ducesă de York Sarah Ferguson, care i-a adus un omagiu emoţionant la înmormântare.

Două fete s-au născut din relația ei cu Michael: gemenele Finley şi Harper.

Divorțul de producătorul Michael Lockwood a venit în 2016.

Fiica regretatei Lisa Marie Presley, despre cât de greu i-a fost mamei ei să accepte moartea lui Elvis: Plângea pe podea

Lisa Marie Presley a mai fost căsătorită cu muzicianul Danny Keough, cântăreţul Michael Jackson şi actorul Nicolas Cage.

Întrebări fără răspuns. Lisa, despre mama ei, Priscilla Presley: Întotdeauna am simţit că nu mă vrea

Un alt subiect delicat în viața Lisei a fost chiar mama sa, Priscilla Presley. Cartea nu abordează pe deplin disensiunile raportate între cele două, dar este clar că au avut o relaţie dificilă.

„Am fost o pacoste pentru ea imediat şi întotdeauna am simţit că nu mă vrea”, a scirs Presley în primul capitol al cărții.

De asemenea, volumul nu abordează dificultăţile financiare ale familiei, inclusiv luptele de profil înalt pentru proprietatea Graceland.

Cu toate acestea, Keough a declarat pentru BBC că speră că cititorii vor avea capacitatea de a se raporta la „lucruri foarte umane care se întâmplă, cum ar fi dependenţa şi durerea şi dragostea şi mamele şi fiicele şi familia”.

„Sunt conştientă de faptul că există multă tragedie în carte, dar cred că noi toţi am avut, de asemenea, o viaţă cu adevărat veselă, colorată, amuzantă, nebună”, a spus ea. „Sunt doar recunoscătoare că mă aflu aici”, a adăugat Riley.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.