Gigi Hadid își donează câștigurile de la Fashion Week refugiaților din Ucraina: ”Nevinovații plătesc pentru război, nu liderii!”

Gigi Hadid, supermodelul în vârstă de 26 de ani, se alătură vedetelor care s-au implicat în ajutorarea refugiaților din Ucraina. Tânăra, care este și mama unui copil de aproape doi ani de zile, a anunțat că își va dona veniturile de la Fashion Week celor afectați de război.

În vârstă de 26 de ani, modelul a făcut publice mai multe imagini pe rețelele sociale, imagini ce au fost surprinse în cadrul unor prezentări de modă și a anunțat că își va dona banii câștigați în cadrul acestora celor care au nevoie.

Citește și: Vedete care și-au îngrijorat fanii cu slăbirile lor drastice. Cum își justifică greutatea Celine Dion, Angelina Jolie sau Tara Reid

Cunoscută pentru aparițiile în cadrul unor show-uri spectaculoase de modă, Gigi Hadid a explicat că responsabilitatea ei este să ofere celor care au nevoie, așa că a decis să-și doneze câștigurile din campania de toamnă organizațiilor ucrainene.

”Având un program bine stabilit pentru Fashion Month a însemnat ca eu și colegii mei să prezentăm colecțiile în această perioadă dificilă și traumatizantă pentru oameni. Nu avem control asupra programului de muncă, dar vrem să defilăm pentru ceva.”, a scris modelul pe Instagram, precizând astfel că ea și colegele ei își doresc să vină în sprijinul refugiaților din Ucraina.

”Ochii și inimile noastre trebuie să fie deschise tuturor nedreptăților umane. Să ne vedem cu toții ca frați și surori, dincolo de politică, rasă ori religie.”, a mai scris ea.

”La finalul zilei, oamenii nevinovați plătesc pentru război, nu liderii. Mâinile sus, Ucraina.”, a mai spus ea, arătându-și, de asemenea, sprijinul și pentru oamenii aflați în suferință din Palestina. 

Citește și: Cum arată Irina Shayk când nu știe că e pozată de paparazzi. În costum de baie și fără pic de machiaj, rusoaica s-a distrat în Ibiza

Gigi Hadid are un copil cu Zayn Malik 

Gigi Hadid și fostul ei partener, Zayn Malik, au devenit părinți pentru prima oară în luna septembrie a anului 2020.

Anunțul a fost făcut de artist, care a făcut publică o imagine cu mâna bebelușului, însoțită de câteva rânduri emoționante.

”Fetița noastră este aici, sănătoasă și frumoasă. Nu pot să vă descriu în cuvinte ce simt acum. Iubirea pe care o simt pentru acest omuleț este peste așteptări. Sunt recunoscător să o cunosc, mândru să spun că e a mea și pentru viața pe care o vom avea împreună”, a scris fostul membru al trupei ”One Direction” pe Instagram.

Câteva ore mai târziu, Hadid a împărtășit o fotografie alb-negru cu fiica lor, despre care a dezvăluit că a ajuns pe lume: ”Fata noastră a venit pe lume în acest weekend și deja ne-a schimbat lumea. Sunt îndrăgostită”, scria ea. 

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.