Gestul făcut de Mihai Albu pentru fostul socru. I-a înapoiat un cadou primit în urmă cu 18 ani: „Sper că va aduce liniște”

Mihai Albu a decis să-i înapoieze fostului său socru un cadou primit acum 18 ani, constând în două mașini de cusut care au făcut parte din atelierul său. Aceste mașini urmează să ajungă la fosta soție, Iulia Albu, la solicitarea acesteia. Gestul a fost făcut public de designer pe rețelele de socializare, unde a precizat că speră ca această acțiune să aducă liniște între familiile lor.

„Aceste două mașini de cusut le-am primit cadou de la fostul meu socru acum 18 ani. Deși inițial am fost circumspect în ideea de a le folosi, cu timpul au devenit piese importante în showroom-ul atelierului meu de creație. La intervenția bunicului Mikaelei, spunându-mi ca aceste piese ar fi dorite de fiica dânsului, ne-am gândit că ar fi bine să i le fac cadou. Sunt încântat pentru că pot face un asemenea gest în speranța că va fi apreciat și va aduce liniște în familiile noastre. Pace tuturor”, a scris Mihai Albu pe Facebook.

Citește și: Iulia Albu, dură la adresa lui Mihai Albu, de care a divorțat de 11 ani: "Capabil de orice pentru a o distruge pe mama copilului lui"

Foștii soți Mihai și Iulia Albu, care au divorțat în urmă cu 11 ani, au fost de-a lungul timpului implicați în numeroase dispute publice. Recent, Mihai Albu a făcut o altă afirmație care a generat un nou schimb de replici cu fosta parteneră. Designerul a declarat că a topit verigheta fostei soții și a aruncat rochia de mireasă, o creație semnată de regretatul designer Răzvan Ciobanu. Iulia Albu, supărată de acest gest, a subliniat că rochia avea o valoare sentimentală, fiind realizată de prietenul său apropiat.

Citește și: Mihai Albu regretă că i-a permis Iuliei să-i poarte numele după divorț: "Nu se mai poate face nimic. Înțelegerea e bătută în cuie"

„Rochia de mireasă, realizată de Răzvan Ciobanu, a fost abandonată ostentativ după divorț în dulapul ei din locuința mea. Timpul a trecut și, nefiind revendicată, a fost aruncată. Cert este că, după șapte ani de la divorț și după moartea lui Răzvan Ciobanu, fosta soție a cerut rochia. Dacă pentru ea nu a stârnit nicio emoție această piesă simbolică și a abandonat-o atâta vreme, de ce aș fi păstrat-o eu?”, a mai adăugat Mihai Albu.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.