Fiica regretatei Lisa Marie Presley, despre cât de greu i-a fost mamei ei să accepte moartea lui Elvis: Plângea pe podea

Riley Keough dezvăluie că regretata sa mamă, Lisa Marie Presley, nu a știut cum să „proceseze” moartea tatălui ei, legendarul Elvis, care a decedat în urmă cu 47 de ani.

Într-un clip din „An Oprah Special: The Presleys”, Keough (35 de ani) a vorbit despre modul în care Lisa a tratat moartea prematură a tatălui ei, în 1977, în urma unui atac de cord.

„Suferința ei a fost foarte... Nu cred că a știut cum să o prelucreze”, a declarat Riley, care promovează memoriile postume ale mamei sale.

„A fost un lucru foarte dificil pentru ea”, a continuat actrița, înainte de a dezvălui cum Lisa, de-a lungul anilor, „asculta muzica lui singură, dacă era băută, și plângea” .

Lisa Marie Presley s-a temut mereu că Elvis Presley va muri prea devreme. Versul tulburător pe care l-a scris când era doar o fetiță

Conversația cu Winfrey marchează primul interviu de acest gen al lui Riley Keough, de când mama ei a murit în ianuarie 2023, la vârsta de 54 de ani.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CBS (@cbstv)

„Da, mergeam în camera ei, avea difuzoare – pentru că așa era pe vremuri – și stătea pe podea plângând și ascultând muzica tatălui ei”, a dezvăluit tânăra actriță.

Riley Keough, despre titlul volumului de memorii,„From Here To The Great Unknown”

Keough a mai povestit și cum i-a venit ideea pentru acest titlu al cărții de memorii, „From Here To The Great Unknown”.

„Este amuzant, pentru că aceasta e o melodie pe care a cântat-o în duet cu tatăl ei”, i-a explicat Keough lui Winfrey. „Iar ea nu a vrut să facă asta la început. Dar a fost convinsă să cânte piesa, iar eu cred că este un duet frumos al lor. În al doilea rând, am încercat să-mi dau seama ce reprezintă cartea pentru mine”.

Riley a vorbit și despre impactul pe care l-au avut asupra sa cele două decese din ultimii ani, al fratelui ei, apoi al mamei, dar și despre gândurile care apar când cineva apropiat moare.

„Cred că având doi membri ai familiei care au murit, o mare parte din acest timp și din acea durere le-am petrecut întrebându-mă unde sunt”, a spus ea, potrivit publicației Clarion. „Și cred că perspectiva pe care o aleg este să mă gândeasc că au pornit într-un fel de nouă aventură: Marele Necunoscut/ The Great Unknown”.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.