A devenit bunică la 35 de ani, iar acum are o relație cu un băiat de 19 ani: „Mă face mai fericită ca niciodată!”

O femeie în vârstă de 35 de ani, care a devenit și bunică, are o relație cu un tânăr de 19 ani, care este de vârstă cu fiica ei cea mare.

„Ne-am cunoscut în vacanță în Marmaris, Turcia, în iunie iar de atunci suntem de nedespărțiți, râdem în hohote și ne sărutăm în bătaia soarelui”, povestește femeia într-un articol publicat în Mirror.

Deși relația lor nu este una obișnuită, Seskan, iubitul lui Rachel, având doar 19 ani, ca și fiica ei cea mare, Beth, aceasta a devenit rapid serioasă.

„Sunt deja bunică. Fiica mea, Beth, a născut anul trecut o fetiță pe nume Alaia. În ciuda acestor lucruri, relația mea cu Seskan a devenit serioasă rapid. Mă face mai fericită ca niciodată”, a mai spus femeia, care a mărturisit, de asemenea, că fiica ei, Erika, de doar 11 ani, îl cunoaște pe Seskan.

Citește și: Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari, despre viața lângă miliardar: E foarte atent cu cheltuielile. Ce zice despre diferența de ani

„Am fost criticată pentru că am luat-o pe Erika de la școală ca să-l vizitez pe iubitul meu mai tânăr, dar nu-mi pasă. Viața este mai mult decât lecții de matematică și engleză, iar Erika are parte de experiențe inedite, explorează o cultură nouă și se bucură din plin de libertatea din Marmaris”, a mai povestit femeia care a plecat din Edinburgh pentru a petrece puțin timp cu iubitul ei.

„În decembrie plănuim o călătorie în Thailanda cu Seskan. Sunt sigură că oamenii îmi spun că sunt păcălită, dar dragostea noastră va trece testul timpului”, a mai spus ea.

Citește și: “Victoria Beckham varianta masculină”! Romeo Beckham, apariție de senzație pe coperta L’Uomo Vogue

Rachel a povestit că l-a cunoscut pe Seskhan la hotelul la care s-a cazat, el fiind angajat acolo, însă a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui: „Este blând, inteligent, amuzant și un iubit minunat. Niciodată nu mi-a cerut bani și de obicei plătește când ieșim în oraș”, a mai povestit femeia, ea recunoscând că acum au o relație la distanță, vorbind frecvent pe Facetime.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.