Cum a reușit o femeie să slăbească aproape 70 de kilograme Profimedia Images
Actualitate

Cum a reușit o femeie să slăbească aproape 70 de kilograme / Profimedia Images

Transformarea uimitoare a unei femei care a slăbit aproape 70 de kilograme, în doar opt luni: „M-am simțit dezgustată”

Orice este posibil atunci când îți dorești cu adevărat, iar acest lucru a fost dovedit de Amy Edwards, o femeie de 32 de ani care a slăbit de la mărimea 56 la 36, în doar opt luni.

Forțată să poarte două rochii cusute împreună la nunta prietenei ei, Amy, care este mama a doi copii, a decis că a sosit momentul să facă o schimbare: „M-am simțit mizerabil din cauza felului în care arătam”, a spus ea.

I WENT FROM A SIZE 28 TO SIZE EIGHT

Anterior, femeia cântărea 130 de kilograme, iar în opt luni a ajuns să cântărească 63 de kilograme, dovedind astfel că nimic nu poate sta în calea dorinței de a avea silueta pe care și-o dorește.

I WENT FROM A SIZE 28 TO SIZE EIGHT

Citește și: Transformarea uimitoare a unei femei care a slăbit aproape 80 de kilograme: „Mă privesc în oglindă și nu-mi vine să cred că sunt eu”

„M-am simțit dezgustată de cum arătam și am fost șocată”, a mai mărturisit femeia, care a precizat că a reușit să topească kilogramele în plus după ce a început să fie mai atentă la cantitatea de alimente pe care o consumă, astfel încât să fie în deficit caloric și a început să facă exerciții cardio de trei ori pe săptămână.

I WENT FROM A SIZE 28 TO SIZE EIGHT

Femeia în vârstă de 32 de ani, care trăiește în North Yorkshire, Regatul Unit, a explicat că mereu a întâmpinat probleme din cauza greutății sale, însă după ce le-a dat naștere gemenilor ei totul s-a înrăutățit.

Citește și: Heidi Klum, topless pe plajă alături de Tom Kaulitz. Supermodelul și soțul ei au atras toate privirile 

„Încă sunt șocată de felul în care arătam la trei luni după ce am născut, păream în continuare însărcinată”, a mai spus femeia care acum este extrem de faptul că a reușit să topească kilogramele în plus și să-și recapete încrederea în ea.

Ca să slăbească, ea a recunoscut că a ales să consume în fiecare zi 1000 de calorii și a făcut mișcare de trei ori pe săptămână: „Încă mănânc ciocolată, însă secretul este reprezentat de cantitate. Încerc să rămân în deficit caloric”, mai spune ea.

Etichete: femeie , transformare , slabit

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri