profimedia-0900299390
Actualitate

Michelle şi Barack Obama i-au ridicat marţi pe delegaţii Convenţiei Democrate în picioare când au salutat "speranţa" pe care au găsit-o în Kamala Harris. Profimedia

Soții Obama, gesturi pline de tandrețe la Chicago. Îmbrățișări și discursuri care au ridicat publicul în picioare

Barack și Michelle Obama au ridicat publicul în picioare la Convenţia Naţională Democrată din Chicago, unde și-au arătat sprijinul pentru Kamala Harris. Carismatici și cu discursuri foarte apreciate, cei doi soți i-au încântat pe delegații prezenți într-un număr mare la acest eveniment politic. 

Fostul preşedinte Barack Obama a vorbit la convenție după ce a fost prezentat de soţia sa, fosta primă doamnă Michelle Obama. El şi-a început discursul cu laude la adresa fostului său vicepreşedinte, dar a adăugat că „ştafeta a fost transmisă”, Kamala Harris conducând acum Partidul Democrat. El a afirmat că America nu are nevoie de încă patru ani de preşedinţie a lui Donald Trump, criticând politicile şi caracterul acestuia.

La rândul ei, Michelle Obama a spus că Harris este „una dintre cele mai calificate persoane care au candidat vreodată la funcţia de preşedinte. Şi este una dintre cele mai demne, un omagiu adus mamei sale, mamei mele şi probabil şi mamei voastre”.

Urmărește o serie de documentare despre casa regală britanică. Din viața familiei regale, pe DIGI Life și DIGI Online, duminică, de la 11:25.

Obama îşi respectă promisiunea pe care a făcut-o într-un videoclip alături de soţul său, în care cei doi o susţin pe Kamala Harris. „Vă susţinem”, a spus ea. Ea a mai spus că este mândră de Harris şi că se aşteaptă ca viitoarele alegeri să fie istorice. "Da, ea poate!".

Michelle Obama, în costum de baie, pe iahtul de 250 de milioane de dolari al lui Spielberg. Imagini rare cu fosta primă doamnă a SUA

Michelle şi Barack Obama i-au ridicat marţi pe delegaţii Convenţiei democrate în picioare când au salutat "speranţa" pe care au găsit-o în Kamala Harris.

"Speranţa s-a întors", a declarat fosta Primă Doamnă, care, la fel ca soţul său, este încă extrem de populară în cadrul partidului, transmite France Presse.

"Suntem pregătiţi pentru preşedinta Kamala Harris", a asigurat primul preşedinte de culoare al Statelor Unite (2009-2017) vorbind după soţia sa, criticându-l pe Donald Trump, acest "miliardar de 78 de ani care nu încetează niciodată să se plângă" şi căruia "îi este frică să piardă".

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri