Run For Your Wife - UK Premiere - Red Carpet Arrivals
Actualitate

Sarah Harding, cântăreața de la Girls Aloud, a murit la 39 de ani / Getty Images

Sarah Harding a murit la doar 39 de ani, după ce a pierdut lupta cu cancerul. Care a fost ultima dorință a artistei

Sarah Harding, cântăreața de la Girls Aloud, s-a stins din viață la doar 39 de ani, după mai bine de un an de luptă cu cancerul mamar. Anunțul trist a fost făcut chiar de mama ei, care a dezvăluit și care a fost ultima dorință a artistei.

Marie, mama cântăreței Sarah Harding, i-a fost alături în ultimele luni din viață, iar aceasta a dezvăluit că artista s-a stins din viață liniștită, știind că a fost iubită de fani. Mai mult de atât, ea a mărturisit că ultima dorință a cântăreței a fost ca oamenii să-și aducă aminte de ea pentru ceea ce a fost, nu pentru lupta cumplită pe care a dus-o.

Citește și: Sarah Harding, cântăreața diagnosticată cu cancer la 39 de ani, mărturisiri sfâșietoare: ”Nu știu câte zile mi-au mai rămas de trăit!”

”Cu multă durere vă anunț că frumoasa mea fiică Sarah din păcate a murit. Mulți dintre voi știau că Sarah se luptă cu cancerul. Așa a și făcut până în ultima ei zi.”, a scris pe Instagram Marie Hardman.

”A murit în această dimineață. Vreau să mulțumesc tuturor pentru sprijinul vostru din ultimul an. A însemnat enorm pentru ea și i-a dat putere și liniște faptul că știa că a fost iubită. A fost o stea puternică, strălucitoare și sper ca toată lumea să-și aducă aminte de ea așa, și nu cum a fost în în timpul luptei împotriva acestei boli teribile. Știu că nu i-ar plăcea asta”, a mai adăugat mama artistei în mesajul făcut public duminică pe Instagram.

Totodată, Nadine, colega ei de trupă, a făcut public un mesaj sfâștietor: ”Sunt absolut devastată. Nu cred că există cuvinte care să descrie ce simt în aceste momente sau ce a însemnat ea pentru mine. Știu că sunteți mulți care gândiți ca mine.”, a scris ea în dreptul unei imagini în care apare regretata Sarah.

Citește și: Noi dezvăluiri despre Sarah Harding, cântăreața diagnosticată cu cancer. Ce plănuia să facă înainte de a afla că e bolnavă

De asemena, Geri Horner de la Spice Girls a făcut public un mesaj emoționant: ”Odihnește-te în pace, Sarah. Ne vom aminti de tine pentru bucuria pe care ne-ai adus-o.”

Sarah Harding a anunțat că are cancer în urmă cu un an

Anul trecut, în luna august, vedeta britanică Sarah Harding, membră a formației Girls Aloud, a dezvăluit că are cancer la sân în stadiu avansat.

Într-un mesaj postat pe Twitter ea a scris: ”Nu există o modalitate ușoară de a spune acest lucru și, de fapt, nici măcar nu simt că este adevărat când scriu asta, dar iată.

La începutul acestui an am fost diagnosticată cu cancer mamar și în urmă cu câteva săptămâni am primit vestea devastatoare că boala s-a răspândit și în alte părți ale corpului meu."

Format din cinci fete, Sarah Harding, Nadine Coyle, Nicola Roberts, Cheryl Tweedy şi Kimberley Walsh, Girls Aloud a cunoscut succesul timp de un deceniu până la despărţire, în 2013.

Melodia "Sound of the Underground" s-a clasat pe prima poziţie în topuri în Regatul Unit de Crăciun, în 2002, rămânând în fruntea clasamentelor timp de patru săptămâni. Alte trei cântece ale grupului, "I'll Stand By You" (2004), "Walk This Way vs Sugababes" (2007), şi "The Promise" (2008), s-au clasat în fruntea vânzărilor de single-uri în Marea Britanie. În total, grupul a vândut peste 4 milioane de albume.

Intrebarea zilei

Până la ce vârstă vi se pare sănătos să dormiți în același pat cu copilul dvs?

Partenerii Nostri