Queen Camilla And Prince William Attend Royal Ascot's Second Day - 19 Jun 2024
Actualitate

Prințul William, la Royal Ascot, alături de Sophie, ducesa de Edinburgh, prințul Edward, prințesele Eugenie și Beatrice, dar și Zara Tindall. Profimedia

Relația dulce pe care prințul William o are cu verișoarele lui. Au făcut scut în jurul său. Imagini unice de la Royal Ascot

Prințul William a fost protagonistul unor momente dulci alături de verișoarele sale, Eugenie, Beatrice și Zara, la Royal Ascot în Berkshire. Și-au zâmbit, s-au îmbrățișat și s-au tachinat, dezvăluind frumoasa relație de prietenie care-i leagă de atâția ani.

Prințul de Wales, în vârstă de 41 de ani, a fost văzut tachinându-și ușor verișoara mai tânără, cu privire la alegerea accesoriilor, scrie Daily Mail. Eugenie, ai cărei părinți sunt Sarah Ferguson și prințul Andrew, a ales o ținută roz pentru ziua ei la curse. Tânăra de 34 de ani a purtat o rochie cu o pălărie roz, cu un ciucure lung. Într-o demonstrație de afecțiune, amuzat, William i-a îndepărtat ciucurele care a căzut pe fața zâmbitoare a verișoarei sale.

Dezvăluiri despre Kate Middleton, care își continuă tratamentul împotriva cancerului: „Se descurcă cât de bine poate!”

Royal Ascot este un eveniment popular, major, în rândul casei regale britanice, care se întinde pe parcursul a cinci zile.

Prințul William a fost observat și în compania soacrei sale, un adevărat gentleman, oferindu-i mâna ca punct de sprijin după ce aceasta a rămas cu tocul pantofului blocat în gazon. Au plecat apoi împreună și s-au alăturat altor oaspeți. 

Fotografia care topește inimi. „Te iubim, papa!”, i-au transmis George, Charlotte şi Louis prinţului William de Ziua Tatălui

*EXCLUSIVE* Catherine, Princess of Wales' mother Carole Middleton seems to lose her shoe and helped by her son in law Prince William during the 2024 Royal Ascot meeting.
Prințul William, la Royal Ascot, alături de Carole Middleton. Profimedia

A fost prima apariție în public a lui Carole Middleton de la diagnosticul de cancer al fiicei sale, prințesa Kate.

La Royal Ascot, prințesa Eugenie și-a lăsat la vedere și unul dintre tatuaje. Ea nu a dezvăluit niciodată semnificația din spatele desenului, dar unii cred că respectivele cercuri reprezentintă ciclul vieții și al morții sau pot simboliza perfecțiunea.

Prințul William, zguduit de diagnosticul neașteptat primit de soția sa Kate

Prinţesa de Wales a apărut la parada Trooping the Colour, fiind prima ei apariție în public după diagnosticul de cancer şi după operaţia abdominală suferită în ianuarie. Kate Middleton a fost fotografiată într-o mașină cu soțul ei, prințul William, și cei trei copii ai lor - George, Charlotte și Louis. Kate a declarat vineri că face "progrese bune" în lupta cu boala, însă tratamentul ei este în curs şi va continua câteva luni.

Intrebarea zilei

Am avut cel mai aglomerat weekend de Rusalii din istoria litoralului românesc. Cum vi se par prețurile de la mare?

Partenerii Nostri